φωτογραφίες ζευγάρια
ΚΟΣΜΟΣ

Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα απιστίας του Χόλιγουντ - Από την Μέγκαν Φοξ και την Σακίρα στους Πιτ-Άνιστον

Από τη Σακίρα μέχρι την Μέγκαν Φοξ, πολλοί αστέρες βρέθηκαν στο επίκεντρο με τις «πικάντικες» λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής - Με αφορμή τις πρόσφατες απιστίες του Πικέ και του Μασίν Γκαν Κέλι παρουσιάζουμε τα διασημότερα διαζύγια ή χωρισμούς του Χόλιγουντ που είχαν ως αφορμή ένα... τρίτο πρόσωπο.

Το ρητό «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» έρχονται να επιβεβαιώσουν περιπτώσεις ζευγαριών στο Χόλιγουντ που ακολούθησα τελικά διαφορετικούς δρόμους λόγω απιστίας του ενός από τους δύο.

Πρόκειται για ζευγάρια που έζησαν τον έρωτα υπό τον φακό των παπαράτσι και κάπως έτσι βίωσαν και το τέλος του δεσμού τους, μόνο που αυτή τη φορά τη χαρά είχε διαδεχτεί ο πόνος και η απόρριψη!

Σε αυτούς τους παράνομους έρωτες εμπλέκονται κύριοι και κυρίες της διεθνούς σόουμπιζ, των οποίων η ζωή έγινε λαϊκό ανάγνωσμα στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και ΜΜΕ.

Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι

Η Μέγκαν Φοξ και ο ράπερ Μασίν Γκαν Κέλι είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2020, έχοντας παραμείνει αχώριστοι και αποτελώντας ένα iconic ζευγάρι της pop σκηνής. Όλα αυτά όμως, φαίνεται πως έχουν αλλάξει, αφού το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου μιλούσε για ανεντιμότητα, διέγραψε ακόμη όλες τις φωτογραφίες με τον αρραβωνιαστικό της από το Instagram και στη συνέχεια διέγραψε και τον λογαριασμό της.

Εν τω μεταξύ ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως τη δημοσιότητας σχετικά με την ταραχώδη σχέση της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι. Καθώς οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν γύρω από το αρραβωνιασμένο ζευγάρι, μια πηγή λέει στο ET ότι «διαπληκτίστηκαν έντονα πριν από την εμφάνισή του στην εκδήλωση του Sports Illustrated το Σάββατο το βράδυ». Άλλη πηγή πάλι αναφέρει στο People πως: «Δεν έχουν ακυρώσει επίσημα τον αρραβώνα τους, αλλά η Μέγκαν έβγαλε το δαχτυλίδι της. Είχαν προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρά αυτή τη φορά».

«Η Μέγκαν και ο MGK έχουν μια παθιασμένη σχέση γεμάτη με πολλά έντονα συναισθήματα, τόσο καλά όσο και κακά, αλλά μετά από αυτό τον καυγά, η Μέγκαν ήταν πολύ αναστατωμένη», λέει η πηγή. «Αρχικά επρόκειτο να έρθει με τον MGK στην εκδήλωση και είχε σχεδιάσει ολόκληρο outfit, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω».

Σακίρα - Πικέ

Η Σακίρα και ο πρώην σύζυγός της Ζεράρ Πικέ τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει το καθημερινό κουτσομπολιό των ταμπλόιντ αφού οι λεπτομέρειες για τις κόντρες τους που τροφοδοτούνται από τους ίδιους δείχνουν να ενδιαφέρουν τους θαυμαστές τους.

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι που χώρισε χάρη της νεαρής Κλάρα Κία, η οποία «έκλεψε» την καρδιά του αθλητή, επιβεβαίωσε τον Νοέμβριο του 2022 ότι υπέγραψαν συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, κάτι που σημαίνει πως το πρώην διάσημο ζευγάρι θα αποφύγει τις συγκρούσεις στις δικαστικές αίθουσες. Ο Ζεράρ, ο οποίος αποσύρθηκε για συναισθηματικούς λόγους από το ποδόσφαιρο πρόσφατα, λέγεται ότι έδωσε την συγκατάθεσή του για τη μετακόμιση της πρώην συντρόφου του στο Μαϊάμι την Πρωτοχρονιά με τους δύο γιους τους, Μίλαν, εννέα, και Σάσα, επτά ετών, για να αποφύγουν μια μακρά δικαστική διαμάχη.

Η επιθυμία της Σακίρα να μετακομίσει στην πόλη όπου ζούσε η ίδια και μέρος της οικογένειάς της ήταν το κύριο εμπόδιο στο να τα βρει το πρώην ζευγάρι εξωδικαστικά, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση: «Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε υπογράψει μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο στο πλαίσιο μιας απλώς τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και ελπίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον».

Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον

Μπορεί ο γοητευτικός πρωταγωνιστής να έζησε επί χρόνια με την Αντζελίνα Τζολί και τα έξι τους παιδιά, αλλά αυτή η πρόσκαιρη τελικά ευτυχία (αφού Τζολί – Πιτ χώρισαν το 2019) δεν ήρθε αναίμακτα. Αν και ποτέ δεν το παραδέχτηκαν, ο Πιτ και η Τζολί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith», την εποχή που ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Άνιστον.

To 2005 βγήκε το διαζύγιό τους, Πιτ και Τζολί άρχισαν να κυκλοφορούν χεράκι- χεράκι και στην Άνιστον έμεινε για πάντα ο τίτλος της πιο «άτυχης ζωντοχήρας» του Χόλιγουντ. Όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο και σύμφωνα με τις κακές γλώσσες η Τζένιφερ έλαβε την ικανοποίησή της το 2019 όταν το διάσημο ζευγάρι χώρισε και μάλιστα όχι πολιτισμένα.

Ίθαν Χοκ – Ούμα Θέρμαν

Τo ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2004, μετά από έξι χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τη Maya και τον Levon. Ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι απίστησε στη σύζυγό του όσο ήταν παντρεμένοι, παρά τις έντονες φήμες.

Τέσσερα χρόνια μετά το οριστικό τέλος, το 2008, παντρεύτηκε τη νταντά των παιδιών του, Ryan Shawhughes, με την οποία απέκτησε δυο κόρες.

Σιέννα Μίλερ – Τζουντ Λο

Η βρετανίδα ηθοποιός Σιέννα Μίλερ θα έπρεπε να κρατάει «πισινές» με τον Τζουντ Λο, ο οποίος έχει παρελθόν στους παράνομους… δεσμούς.

Οι δύο ηθοποιοί αρραβωνιάστηκαν το 2004, όταν η Σιένα ήταν 23 ετών, αλλά ο Τζουντ, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην γυναίκα του, Sadie Frost, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά από τη νταντά των παιδιών του.

Το 2005 αποκαλύφθηκε το κεράτωμα, όταν η νταντά πούλησε την πικάντικη ιστορία της στα ταμπλόιντ και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς αντέδρασε η Σιένα όταν έμαθε για την παράνομη σχέση.

Ο γάμος τους έληξε, αλλά τρία χρόνια αργότερα η Σιένα έδωσε άλλη μια ευκαιρία στον Λο. Τελικά το ζευγάρι χώρισε οριστικά το Φλεβάρη του 2011.

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Μαρία Σράιβερ

Το 2011, μετά από 25 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ ανακοινώνει ότι χωρίζει. Αιτία; Η αποκάλυψη ότι ο ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε αποκτήσει εξώγαμο, με την οικιακή βοηθό της οικογένειάς του, Patty Baena.

Ο γιος του Joseph, από την Patty, γεννήθηκε την ίδια χρονιά με τον νεότερο γιο του Christopher, από τη Μαρία Σράιβερ, και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ χρηματοδοτούσε κρυφά την ανατροφή του.

Ντέμι Μουρ - Άστον Κούτσερ

Παντρεύτηκαν το 2005, χωρίς να δίνουν καμία σημασία στη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε (15 χρόνια). Η Μουρ ήταν ήδη μητέρα τριών κοριτσιών, από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις.

Όλα έδειχναν ιδανικά μέχρι που το 2011, έλαβε από Άστον το χειρότερο δώρο για την έκτη επέτειο του γάμου τους: μια νεαρή στάρλετ αποκάλυψε ότι εκείνο το βράδυ το πέρασε… διασκεδάζοντας με τον Κούτσερ σε σουίτα στο San Diego. Το διαζύγιο τους εκδόθηκε τέλος του 2013 και ο Κούτσερ στη συνέχεια παντρεύτηκε την Μίλα Κούνις.

Σάντρα Μπούλοκ - Τζέσι Τζέιμς

Για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, δεν ήταν απλά ένα one night stand που τίναξε τον γάμο της στον αέρα. O σύζυγός της διατηρούσε παράλληλη σχέση με τη στρίπερ Michelle McGee, ενώ παραδέχτηκε ότι την είχε απατήσει και με άλλες γυναίκες.

Εκείνη, εξάλλου, έλειπε συχνά από το σπίτι για γυρίσματα. Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία για να υιοθετήσει παιδί, ωστόσο, πριν αυτή ολοκληρωθεί, η Σάντρα έδωσε στον Τζέσι τα… παπούτσια στο χέρι και ανέλαβε μόνη της την ανατροφή του μικρού Louis.

Τελικά ο Τζέσι Τζέιμς παραδέχτηκε δημοσίως ότι απίστησε, ζητώντας συγγνώμη, και παράλληλα είπε ότι δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που το έχει κάνει (!), ενώ η λαμπερή πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι «έπεσε στα πατώματα» από τον δυσάρεστο αυτό χωρισμό και την προσβολή που υπέστη. Στάθηκε, όμως, γρήγορα στα πόδια της χάρη στο γιο της.

Διαβάστε επίσης

Δυστυχήματα στο Χόλιγουντ - Ηθοποιοί που βρήκαν τραγικό θάνατο

Από την Άπλγκεϊτ στον Γουίλις -Σταρ του Χόλιγουντ με σοβαρές ασθένειες

Από το ζεύγος Μέρντοχ στους Ζιζέλ-Μπρέιντι: Tα ηχηρά διαζύγια του 2022

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ