ΚΟΣΜΟΣ

Paris Match: Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον

Paris Match: Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον
(Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images)

Σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι είναι σε σχέση με τον Αμερικανό σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Τιμ Μπάρτον 

Μια αποκάλυψη που για την προσωπική ζωή της Μόνικα Μπελούτσι έκανε η ιστοσελίδα του περιοδικού Paris Match. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός είναι σε σχέση με τον επιτυχημένο σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον.

Μάλιστα το γαλλικό περιοδικό δημοσιεύει αποκλειστική φωτογραφία της Μόνικα Μπελούτσι και του Τιμ Μπάρτον να είναι αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δυο τους "ήρθαν κοντά" τον περασμένο Οκτώβριο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών.

Στο φεστιβάλ ο Μπάρτον κέρδισε βραβείο το οποίο παρέλαβε από τα χέρια της Μπελούτσι.

Να σημειωθεί πως οι δυο τους εδώ και χρόνια ήταν μόνοι τους, αφού η Μπελούτσι είχε χωρίσει από το 2019 από τον καλλιτέχνη Νικολά Λεφέβρ και ο Μπαρτον είναι χωρισμένος από την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ από το 2014. Και οι δύο έχουν αποκτήσει παιδιά από τις προηγούμενες σχέσεις τους, η Μπελούτσι από τον γάμο της με τον Βενσάν Κασέλ και ο Μπάρτον από τη μούσα του και επί χρόνια σύντροφό του, Κάρτερ.