ΚΟΣΜΟΣ

Κατήγγειλαν τους βιαστές τους: Η μία παρέδωσε τη γλώσσα και η άλλη το ανδρικό μόριο στην Αστυνομία

Κατήγγειλαν τους βιαστές τους: Η μία παρέδωσε τη γλώσσα και η άλλη το ανδρικό μόριο στην Αστυνομία
AP

Γυναίκες από Γαλλία και Ισπανία κατήγγειλαν τους βιαστές τους με αποδεικτικά στοιχεία. Στη Γαλλία η γυναίκα πήγε στις αρχές τη γλώσσα του και στην Ισπανία το ανδρικό του μόριο

Μια γυναίκα στη Γαλλία κατήγγειλε τον βιαστή της με έναν ιδιαίτερα πρωτοφανή τρόπο, δαγκώνοντας και κόβοντας τη γλώσσα του και παραδίδοντάς την στην Αστυνομία ως αποδεικτικό στοιχείο.

Η 57χρονη γυναίκα δήλωσε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 4 τα ξημερώματα στο Αβινιόν της Γαλλίας, την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της ένας άνδρας περίπου 30 ετών ξεκίνησε να την ακολουθεί. Την πλησίασε και με τη βία προσπάθησε να τη φιλήσει και να την αγκαλιάσει και περνούσε τα χέρια του στο παντελόνι της.

Η δυνατή ψυχικά και σωματικά γυναίκα μετά από πάλη βρήκε τον τρόπο και δάγκωσε τη γλώσσα του βιαστή και επέστρεψε στο σπίτι της. Μετά μαζί με τον γιο της πήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και την παρέδωσαν στις αρχές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα από την Τυνησία, ο οποίος φαίνεται να ζούσε παράνομα στη Γαλλία

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει άμεση δίκη και είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τη Γαλλία. Σύμφωνα ωστόσο με το France Bleu φέρεται να είπε στους αξιωματούχους ότι η γυναίκα ήταν αυτή που του επιτέθηκε.

Ισπανία: Γυναίκα έκοψε το ανδρικό μόριο του βιαστή της

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στην Ισπανία όταν μια γυναίκα έκοψε το ανδρικό μόριο του βιαστή της.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι με καταγωγή από το Μπαγκλαντές εργαζόταν σε ένα μπάρ στο Sant Andreu de la Barca κοντά στη Βαρκελώνη

Ο άνδρας προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα και έτσι εκείνη για αντίποινα του έκοψε το ανδρικό μόριο. Επικοινώνησε τότε με την αστυνομία, ανέφερε την επίθεσή της στον επίδοξο βιαστή της, ο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επέμβαση προκειμένου να γίνει κόλληση.

Ο άνδρας φέρεται να προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα, η οποία στη συνέχεια του έκοψε το πέος σε αντίποινα.

Και οι δύο συνελήφθησαν από την ισπανική αστυνομία. Ο άνδρας κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, ενώ η γυναίκα για επίθεση και ακρωτηριασμό.