ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Μιλάει πρώτη φορά για το σκάνδαλο του 2001 με το sex tape – «Ήταν ντροπιαστικό»

Πάρις Χίλτον: Μιλάει πρώτη φορά για το σκάνδαλο του 2001 με το sex tape – «Ήταν ντροπιαστικό»
H Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Carter Reum.
(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Η Πάρις Χίλτον, το κορίτσι των πάρτι, έγινε μητέρα, όπως ανακοίνωσε η ίδια - Επιπλέον, γράφει την αυτοβιογραφία της και μιλάει για πρώτη φορά για το sex tape του 2001

Η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Carter Reum έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω instagram.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Page Six, η χρυσή κληρονόμος έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της "Paris: The Memoir" στην οποία μιλάει και για το sex tape που είχε διαρρεύσει το 2001.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε αυτή ένιωθε «άβολα» όταν ο πρώην φίλος της Ρικ Σάλομον της ζήτησε να γυρίσουν μια σεξουαλική ταινία ενώ προσθέτει ότι ότι ο παίκτης του πόκερ την πίεσε να γυρίσει το βίντεο. «Είχε πει ότι ήταν κάτι που έκανε συχνά με άλλες γυναίκες, αλλά ένιωθα περίεργα και άβολα γι' αυτό», γράφει (σε απόσπασμα του βιβλίου που έλαβαν οι Times του Λονδίνου). «Πάντα του έλεγα: «Δεν μπορώ. Είναι πολύ ντροπιαστικό».

Η Χίλτον, η οποία ήταν 19 ετών τότε, θυμάται τον Σάλομον να την απειλεί ότι θα «βρει κάποια άλλη» για να κάνει σεξ μαζί της στην κάμερα. «Μου είπε, αν δεν το έκανα, θα μπορούσε εύκολα να βρει κάποια που θα το έκανε, και αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ — να με πετάξει επειδή ήμουν ένα ανόητο παιδί», γράφει για τον διάσημο τζογαδόρο, ο οποίος είναι πάνω από 10 χρόνια μεγαλύτερος της.

Να σημειωθεί ότι η ριάλιτι σταρ παντρεύτηκε τον Κάρτερ Ρέουμ τον Νοέμβριο του 2021 σε μια λαμπερή τελετή και είχε μιλήσει πολλές φορές για τα σχέδιά της να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. «Έχουμε μιλήσει για παιδιά από την αρχή - από τον πρώτο καιρό που βγαίναμε» είχε δηλώσει στο «The Bellas Podcast» τον Απρίλιο.

Η ίδια κρατούσε την εγκυμοσύνη εφτασφράγιστο μυστικό και μόλις τον Δεκέμβριο, είχε κάνει μία περίεργη ανάρτηση στο Instagram λέγοντας πως: «Έχω ένα μυστικό, που θα ρίξει το διαδίκτυο. Κάτι έρχεται…».

Στη νέα της ανάρτηση η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να κρατά το χέρι του γιου της, γράφοντας: «Σε αγαπάμε απέραντα».

Η 41χρονη Χίλτον μίλησε στο περιοδικό People: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας».

Η ίδια δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιδί, ενώ δεν αποκάλυψε και το όνομά του.