ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με την επεξεργασία στη φωτογραφία της Γαλλίδας υπουργού στο Playboy

Σάλος με την επεξεργασία στη φωτογραφία της Γαλλίδας υπουργού στο Playboy
Glomex

Η Σιαπά είχε φωτογραφηθεί με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Playboy για το έργο της.

Σάλος έχει προκληθεί με την επεξεργασμένη version της φωτογραφίας που έβγαλε η Γαλλίδα υπουργός Μαρλέν Σιαπά για το περιοδικό Playboy. Όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, η υπουργός του Μακρόν είχε φωτογραφηθεί για το τεύχος του Απριλίου, κάτι που συνέπεσε με τις κινητοποιήσεις στη Γαλλία για το συνταξιοδοτικό.

Ωστόσο, στη συνέχεια κυκλοφόρησε μια πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της υπουργού, η οποία τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν photoshop. Η φωτογραφία που έπαιξε σε όλα τα γαλλικά κανάλια και προκάλεσε αντιδράσεις δεν ήταν η πραγματική που είχε τυπωθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Η Σιαπά είχε φωτογραφηθεί με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό για το έργο της. Στην πραγματική φωτογραφία η υπουργός φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα με έναν ώμο.

Η fake φωτογραφία που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο δείχνει την υπουργό να φορά ένα λευκό κορμάκι με αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω φωτογραφία φτιάχτηκε μέσω Photoshop από έναν χρήστη του Twitter που ανάρτησε την εικόνα την Πρωταπριλιά.

Μάλιστα, ο χρήστης των social media Jack Blag που την ανήρτησε έχει επανειλημμένα διευκρινίσει εκ των υστέρων ότι πρόκειται για δική του, ψηφιακή επεξεργασία μέσω Photoshop και δεν πρόκειται για πραγματική φωτογραφία ή εξώφυλλο στο Playboy.