ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Αυτό είναι το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν

Γαλλία: Αυτό είναι το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν
Υπουργός του Μακρόν γίνεται εξώφυλλο στο Playboy
Playboy

Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της κυβέρνησης Μακρόν, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy.

Στο εξώφυλλο του γαλλικού Playboy πρωταγωνιστεί η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της κυβέρνησης Μακρόν, Μαρλέν Σιαπά. Το περιοδικό με το συγκεκριμένο εξώφυλλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου, ωστόσο, μία πρώτη φωτογραφία διέρρευσε ήδη στα γαλλικά Μέσα.

Το περιβάλλον της Γαλλίδας υφυπουργού εξηγεί ότι, στην πολυσέλιδη συνέντευξή της, μιλά μεταξύ άλλων για την οικονομία, την οικολογία και την υπερθέρμανση του πλανήτη, καθώς «είναι η μόνη υπουργός ικανή να απαντήσει σε ερωτήσεις από ένα περιοδικό, όπως το Playboy».

Στη διαρροή της φωτογραφίας η Σιαπά αντέδρασε με tweet, στο οποίο ανέφερε πως «η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμο στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές».

Στη συνέντευξή της στο διάσημο περιοδικό, η Μαρλέν Σιαπά κάνει μια σύγκριση του εαυτού της της με την Πάμελα Άντερσον, προσθέτοντας πως οι πόζες στο Playboy αποτελούν πράξη χειραφέτησης.