ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Τέλος η «Ιβάνκα» - Η Τίφανι είναι η νέα αγαπημένη κόρη του πρώην προέδρου

H Tίφανι Τραμπ με τον πατέρα της και τη σύζυγό του Μελάνια
H Tίφανι Τραμπ με τον πατέρα της και τη σύζυγό του Μελάνια
Α.Ρ

Η Τίφανι Τραμπ παίρνει τη θέση της Ιβάνκα ως «πρώτη κόρη» του Ντόναλντ; Οι σχετικές φήμες οργιάζουν 

Η Τίφανι Τραμπ είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της Ιβάνκα ως «πρώτη κόρη» του Ντόναλντ; Οι σχετικές φήμες οργιάζουν μετά και την πρόσφατη απουσία της πρώην «αγαπημένης» κόρης του πρώην προέδρου από την ιστορική ομιλία του στο Μαρ-α-Λάγκο, μετά την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του.

Η Ιβάνκα, «δεξί χέρι» του Τραμπ μέχρι σήμερα μπορεί να έλειπε, η άλλη κόρη του Τραμπ ωστόσο η Τίφανι, βρέθηκε αιφνιδίως στο επίκεντρο. «Αν κοιτάξετε την ιστορία της, ποτέ δεν είχε εμπλακεί πραγματικά στα πολιτικά πράγματα», είπε μια πηγή. Τώρα όμως που η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα απομακρύνεται, «η Τίφανι προσπαθεί να είναι η υποστηρικτική κόρη».

«Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος της να έρθει πιο κοντά στον πατέρα της», εικάζουν γνώστες του θέματος. Η 29χρονη Τίφανι, κόρη του Τραμπ με τη δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μέιπλς, απείχε σε γενικές γραμμές από τα φώτα της δημοσιότητας, την περίοδο της προεδρίας του πατέρα της, κάνοντας επιλεγμένες εμφανίσεις.

Η Tίφανι είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Georgetown και εργάζεται εκεί ως βοηθός νομικής έρευνας. Εμφανίστηκε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών το 2016 και το 2020, στην ορκωμοσία του, την ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους, μια εκδήλωση στο Mount Rushmore και σε μια συγκέντρωση του πατέρα της στην Τάμπα το 2020.

Η Ιβάνκα, εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη κόρη από τον γάμο του με την Ιβάνα Τραμπ, ήταν σταθερή παρουσία στην προεκλογική εκστρατεία και υπηρέτησε ως προεδρική σύμβουλος κατά τη διάρκεια της θητείας του πατέρα της. Αλλά, αποχώρησε επίσημα -και θορυβωδώς- από την πολιτική τον Νοέμβριο, όταν ο πατέρας της ανακοίνωσε την τρίτη του υποψηφιότητα, λέγοντας: «Αγαπώ πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική».

Μια πηγή είπε προηγουμένως στο Page Six ότι η Ιβάνκα, 41 ετών, και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, 42 ετών, «δεν θέλουν καμία σχέση» με τις τελευταίες του νομικές ταλαιπωρίες. «Θέλουν να μείνουν μακριά». Μια άλλη πηγή μας είπε ότι το ζευγάρι είναι «ευτυχισμένο που χτίζει τη ζωή του στο Μαϊάμι». Οπως είπαν άνθρωποι από το περιβάλλον τους δεν μπορούσαν να είναι εκεί για την ομιλία του επειδή ταξίδευαν για το Πάσχα.

Πηγές λένε οτι η Τίφανι, το μόνο από τα ενήλικα παιδιά του Tραμπ που δεν έχει δουλέψει γι 'αυτόν, έχει έρθει πιο κοντά με τον πατέρα της και τα ετεροθαλή αδέρφια της, Iβάνκα, Έρικ και Ντον τζούνιορ μετά τον γάμο της τον περασμένο Νοέμβριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Λιβανοαμερικανό δισεκατομμυριούχο κληρονόμο, Μάικλ Μπούλος.

«Ο γάμος ήταν μια δεσμευτική στιγμή και έγινε πιο αποδεκτή από την οικογένεια. Τους έφερε πιο κοντά», λέει η πηγή. «Ήταν ένα τεράστιο πολιτικό γεγονός και έδωσαν το παρών πολλοί δωρητές», λέει η πηγή. Ο Τραμπ ευχαρίστησε την οικογένειά του στην ομιλία του μετά την απαγγελία του κατηγορητηρίου.

Συγκεκριμένα, άφησε εκτός τη σύζυγό της Μελάνια, ενώ ανέφερε την Τίφανι πριν την Iβάνκα, η οποία είχε επισκεφτεί τον πατέρα της την Κυριακή πριν πάει στη Νέα Υόρκη. «Ο Ντον εδώ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχω έναν άλλο γιο εδώ που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά», είπε ο πρώην πρόεδρος.

«Και η Tίφανι και η Iβάνκα και ο Μπάρον θα γίνουν υπέροχοι κάποια μέρα… Αλλά έχω μια υπέροχη οικογένεια, έχουν κάνει φανταστική δουλειά και το εκτιμούμε πολύ». Η Daily Mail ανέφερε ότι μετά την ομιλία του «πέρασε το βράδυ στο ιδιωτικό του κλαμπ με τη μικρότερη κόρη του, Τίφανι, τον σύζυγό της Μάικλ Μπουλος και τον επί χρόνια σύμβουλό του Ρότζερ Στόουν».