ΚΟΣΜΟΣ

Τζούλιαν Μουρ: Συγκινημένη για τα 21α γενέθλια της κόρης της - «Είσαι ένα δώρο κάθε μέρα»

H Τζούλιαν Μουρ με την κόρη της
H Τζούλιαν Μουρ με την κόρη της
Instagram

Η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ γιόρτασε τα 21α γενέθλια της «όμορφης» κόρης της Λιβ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της που είναι μητέρα της

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ «γιόρτασε» την ιδιαίτερη μέρα της κόρης της με μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο. «Ανεβάζοντας» μια συλλογή από φωτογραφίες της ίδιας και της Λιβ καθώς και μια φωτογραφία της 21χρονης πλέον κόρης της, αλλά και ένα στιγμιότυπο με τον πατέρα της, Μπαρτ Φρέντλιχ, η Mουρ ξεκίνησε τη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφοντας: «Ευτυχισμένα ευτυχισμένα γενέθλια στην όμορφη, στοχαστική, ευγενική, έξυπνη, διορατική 21χρονη κόρη μου!!!"

«Είσαι ένα δώρο κάθε μέρα. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι η μητέρα σου», συνέχισε. "Σ'αγαπώ πάρα πολύ πολύ. 21!!!!! » Η Mουρ και ο σύζυγός της έχουν επίσης έναν 25χρονο γιο τον Κάλεμπ, «Καλ» Φρέντλιχ.

Πέρυσι, μητέρα και κόρη είχαν μιλήσει στο Harper's Bazaar για τον ιδιαίτερο δεσμό τους. «Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στη μαμά μου είναι το πόσο κινητοποιημένη είναι», είπε η Λιβ «Έχει πάντα μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλει να πετύχει - επιλέγοντας [ρόλους] με τους οποίους είναι παθιασμένη - και ποτέ δεν το παρατάει».

Μίλησε επίσης για το στυλ της μαμάς της, λέγοντας: «Είναι ένα τόσο καλό πρότυπο στυλ και νομίζω ότι μαθαίνω πολλά για το δικό μου στυλ μέσα από αυτήν», προσθέτοντας ότι μοιράζονται ρούχα, «αλλά είναι περισσότερο μονόπλευρο»ς. Η Μουρ έδειξε επίσης την αγάπη της στην κόρη της, σημειώνοντας ότι «καμαρώνει για τη Λιβ από την ημέρα που γεννήθηκε» και ότι είναι «τόσο εντυπωσιασμένη από το πόσο καλά τα καταφέρνεικαι πόσο ώριμη είναι.

Συνεργασία μητέρας και κόρης

Τον Ιούλιο, η Τζούλιαν και η Λιβ μπήκαν μαζί στον κόσμο της ομορφιάς όταν η σταρ του Dear Evan Hansen ανακοινώθηκε ως η νέα πρέσβειρα της Hourglass Cosmetics και πρωταγωνίστησε στην καμπάνια "We Glow" της μάρκας μαζί με την κόρη της. «Το "We Glow" δείχνει την ομορφιά των προσωπικών μας συνδέσεων - τους παγκόσμιους δεσμούς που ξεπερνούν την ηλικία και το υπόβαθρο και μας κάνουν αυτό που είμαστε - και αποκαλύπτει τη φυσική, εσωτερική μας λάμψη όταν περιτριγυριζόμαστε από αυτούς που αγαπάμε» ήταν το μήνυμα της καμπάνιας.

Στο βίντεο του Marc Seliger οι δύο γυναίκες πόζαραν δίπλα-δίπλα, με την κάμερα να ζουμάρει αργά στο λαμπερό μακιγιάζ τους. «Η κουλτούρα μας συχνά επικεντρώνεται στην εξωτερική ομορφιά και στην προσπάθεια καταπολέμησης της γήρανσης», ειχε πει η Μουρ για τη συνεργασία εκείνη την εποχή, τονίζοντας οτι η ομορφιά πηγάζει επίσης από μέσα μας και τις σχέσεις με τους αγαπημένους μας.