ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Έσπασε το πρωτόκολλο με την τελευταία της εμφάνιση - Θύμισε την Νταϊάνα

Κέιτ Μίντλετον: Έσπασε το πρωτόκολλο με την τελευταία της εμφάνιση - Θύμισε την Νταϊάνα
H Κέιτ Μίντλετον, o πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους.
AP

Η Κέιτ Μίντλετον έσπασε το πρωτόκολλο και θύμισε την Νταϊάνα - Οι στιλιστικές επιλογές της πριγκίπισσα της Ουαλίας άνοιξαν συζητήσεις.

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε το Πάσχα των Καθολικών σε ολόκληρη την οικουμένη την Κυριακή. Στη Βρετανία σύσσωμη η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ για την πρώτη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα επί βασιλείας του Καρόλου.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσαν το «παρών» με τα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του δίπλα στη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία ντύθηκε σε μπλε αποχρώσεις.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα γαλάζιο παλτό που έμοιαζε με φόρεμα ενώ από μέσα φορούσε ένα ασορτί φόρεμα και αποτελείωσε την εμφάνιση της με μπλε, καπελάκι.

Το πασχαλινό λουκ της πριγκίπισσας ωστόσο, έκρυβε μία έκπληξη που σίγουρα δεν την περιμέναμε μιας και μας έχει συνηθίσει να ακολουθεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο. Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον το έσπασε αφού για τη γιορτινή ημέρα έβαψε τα νύχια της κόκκινα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτόκολλο προστάζει οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας να έχουν τα νύχια τους βαμμένα διακριτικά με μία συγκεκριμένη nude απόχρωση ή να τα έχουν εντελώς άβαφα.

Μάλιστα σε επίσημες βασιλικές εκδηλώσεις επιτρέπονται μόνο τα φυσικά νύχια. Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεγε από 1989 μία συγκεκριμένη απόχρωση γνωστής εταιρείας που ονομάζεται «Ballet Slippers». Το πρωτόκολλο δεν απαγορεύει στις κυρίες του Μπάκιγχαμ να κάνουν το nail art της επιλογής τους όταν είναι στο παλάτι απλώς δεν μπορούν να πάνε οπουδήποτε επίσημα με αυτό.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς του επιτελείου της πριγκίπισσας, που επιμελείται την εμφάνιση της δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση.

Σχετικές ειδήσεις

Μπάκιγχαμ: Νέες αποκαλύψεις για την επανένωση του παλατιού με τον Χάρι και την Μέγκαν

Βασιλιάς Κάρολος: Όλες οι λεπτομέρειες της στέψης - Τα κοσμήματα, οι άμαξες και τα emoji

«Ο πόλεμος των Ουίνδσορ»: Νέο βιβλίο με αποκαλύψεις για τις ταραγμένες σχέσεις στο Μπάκιγχαμ