ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία: «Το παρόν αντιπαρατίθεται στο παρελθόν» - Εικόνες από την εντυπωσιακή έκθεση 16 σχεδιαστών

Αγγλία: «Το παρόν αντιπαρατίθεται στο παρελθόν» - Εικόνες από την εντυπωσιακή έκθεση 16 σχεδιαστών
Instagram / Glenn Adamson

Αγγλία: «Οι ντιζάινερ της έκθεσης αποκρίθηκαν στο Chatsworth με κάθε λογής γοητευτικούς τρόπους» είπε ο Glenn Adamson, ένας εκ των επιμελητών της έκθεσης.

Η έκθεση «Mirror Mirror: Reflections on Design at Chatsworth» φέρνει στον ίδιο χώρο μια σειρά δημιουργιών από 16 διεθνείς ντιζάινερ και καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Michael Anastassiades, Faye Toogood και Formafantasma, οι οποίες εκτίθενται σε όλο τον χώρο και αποκρίνονται τόσο στο Chatsworth House όσο και στους κήπους του. Κάποιοι αποκρίθηκαν αντλώντας υλικά από την ίδια την ιδιοκτησία ενώ άλλοι εστίασαν σε θέματα και ιδέες που πήραν από τη διακόσμηση στα εσωτερικά της.

«Οι ντιζάινερ της έκθεσης αποκρίθηκαν στο Chatsworth με κάθε λογής γοητευτικούς τρόπους» είπε ο Glenn Adamson, ένας εκ των επιμελητών της έκθεσης. «Παντού, όντως βλέπεις αυτό το είδος της συζήτησης μεταξύ παρόντος και παρελθόντος» πρόσθεσε. Η έκθεση συνεχίζει την 500 ετών ιστορία συνεργασίας του Chatsworth House με κορυφαίους καλλιτέχνες και ντιζάινερ και εκτεταμένης συλλογής έργων τέχνης και αντικειμένων.

Η «Mirror Mirror: Reflections on Design at Chatsworth» στο Chatsworth House στο Ντερμπισάιρ ολοκληρώνεται την 1η Οκτωβρίου και το Dezeen ετοίμασε ένα βίντεο για την έκθεση.

Σχετικές ειδήσεις

Η γραφή «braille» γίνεται εικαστική έκθεση από τον Δημήτρη Καπετάνο

Παρίσι: «Η Ηλίαση», εντυπωσιακές εικόνες από την έκθεση φωτογραφιών της Katinka Bock