ΚΟΣΜΟΣ

Kate Moss: Σπάνιες εικόνες του μοντέλου όταν πόζαρε τόπλες για τον φακό του Michel Haddi

Kate Moss: Σπάνιες εικόνες του μοντέλου όταν πόζαρε τόπλες για τον φακό του Michel Haddi
29 arts in progress Gallery

Η Kate Moss ήταν 32 ετών όταν φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Michel Haddi, του οποίου η δουλειά εκτίθενται σε μια νέα έκθεση στο Λονδίνο.

Σπάνια στιγμιότυπα του supermodel Kate Moss που τράβηξε ο θρυλικός φωτογράφος Michel Haddi πρόκειται να εκτεθούν σε έκθεση στο Λονδίνο.

Ο Haddi έχει φωτογραφίσει μια σειρά από διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Lopez, Clint Eastwood, David Bowie, Tupac Shakur και Sir Sean Connery, και πρόκειται να παρουσιάσει τις φωτογραφίες του στη διεθνή έκθεση φωτογραφίας Photo London αυτόν το μήνα.

Οι εικόνες αποτελούν πλέον μέρος του νέου του βιβλίου, The Legend - Kate Moss.

Ο φωτογράφος, ο οποίος έχει στούντιο στο Λονδίνο και την Καλιφόρνια, είπε: «Με έκανε πολύ χαρούμενο... να κοιτάξω το παρελθόν γιατί γνώρισα την Κέιτ στη δεκαετία του '90, όταν δεν ήταν γνωστή στο Λος Άντζελες. Ήταν νέα και έμοιαζε με τη γοργόνα της Κοπεγχάγης».

Όπως ανέφερε, της είχε πει: «Αγάπη μου, άκου, μείνε όπως είσαι. Φαίνεσαι τσαντισμένη, δεν πειράζει γιατί ακόμα και όταν φαίνεσαι τσαντισμένη, είσαι όμορφη».

Οι εικόνες που παρουσιάζονται στην έκθεσή του στο Λονδίνο περιλαμβάνουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν για γύρισμα στο British GQ στη Νέα Υόρκη το 1991, όπου η Moss κάθεται στην άκρη ενός καναπέ και σε μια άλλη φωτογραφία ξαπλώνει.