Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ ετοιμάζει η Κέιτ Μος

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ ετοιμάζει η Κέιτ Μος

Ντοκιμαντέρ για τον γείτονα και φίλο της George Michael γυρίζει η Κέιτ Μος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ γυρίζεται μέσα στο σπίτι του τραγουδιστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Ντοκιμαντέρ για τον γείτονα και φίλο της Τζορτζ Μάικλ γυρίζει η Κέιτ Μος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ γυρίζεται μέσα στο σπίτι του τραγουδιστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Η φιλία και η στενή σχέση που τούς έδενε ήταν γνωστή. Πέρυσι μάλιστα, το διάσημο μοντέλο είπε ότι υπάρχει κι ένα μυστικό πέρασμα από τον κήπο της στο σπίτι του και ότι η κόρη της συχνά κολυμπούσε στην πισίνα του, όσο συζητούσαν.

PROD Tributes Grow To Music Icon George Michael

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η σταρ της πασαρέλας, έχει εντοπιστεί με τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το σπίτι του για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο «Freedom», δηλαδή ελευθερία.

Υποστηρίζουν επίσης ότι είχε ξεκινήσει να γυρίζεται πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητες οι νέες λήψεις.

Είναι αυτή η τελευταία του φωτογραφία;

FD

Η Κέιτ Μος και το τηλεοπτικό συνεργείο χρησιμοποιούν την πίσω πόρτα του σπιτιού για να μην προσελκύουν την προσοχή των φωτογραφικών φακών.

Οι δημιουργοί θεωρούν ότι τα γυρίσματα θα ικανοποιήσουν τους θαυμαστές του τραγουδιστή, καθώς θα δείχνουν που περνούσε τις ιδιωτικές τους στιγμές ο Τζορτζ Μάικλ, κάτι που δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ ξανά.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί τους επόμενους μήνες από το βρετανικό Channel 4.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters