ΚΟΣΜΟΣ

Σερένα Ουίλιαμς: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η θρυλική τενίστρια - H ανάρτηση που έκανε

H Σερένα Ουίλιαμς με τον σύντροφό της
H Σερένα Ουίλιαμς με τον σύντροφό της
ΑΡ

Η Σερένα Ουίλιαμς είναι έγκυος. Η σούπερ σταρ του τένις περιμένει το δεύτερο παιδί της, με τον σύζυγό του Αλέξη Οχανιάν

Η 41χρονη σούπερ σταρ του τένις περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον συνιδρυτή του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης στο Reddit, Αλέξη Οχανιάν. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2017 έχουν ήδη μία κόρη, την 5χρονη Ολυμπία.

Η Ουίλιαμς ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram τη Δευτέρα (1/5) ανεβάζοντας μία συλλογή με φωτογραφίες τους. Σε μια φωτογραφία κρατά το μωρό της και σε μια άλλη, το ζευγάρι στέκεται ο ένας δίπλα στο άλλο χαμογελώντας.

Η ανάρτηση περιελάμβανε τη λεζάντα: «Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν η Anna Wintour κάλεσε τους 3 μας στο Met Gala», με μια λίστα με λεπτομέρειες στο ντύσιμο, τα μαλλιά και το μακιγιάζ για το Met Gala. Τα νέα για την εγκυμοσύνη της έρχονται αφού μοιράστηκε ένα δοκίμιο σε πρώτο πρόσωπο για τη Vogue πέρυσι σχετικά με την απόφασή της να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μακριά από το τένις και τις ελπίδες της να προσθέσει ένα ακόμη μικρό στην τριμελή οικογένειά της.

Η Ουίλιαμς αποκάλυψε επίσης ότι «δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει παιδιά» όταν ξεκίνησε την καριέρα της. «Υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν αν έπρεπε να φέρω ποτέ παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, με όλα τα προβλήματά του. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο σίγουρη ή άνετη με μωρά ή παιδιά και σκέφτηκα ότι αν είχα ποτέ ένα μωρό, θα είχα ανθρώπους να το φροντίζουν όλο το 24ωρο», εξήγησε.

Αν και έχει «πολλή υποστήριξη», η Ουίλιαμς είπε ότι είναι επίσης μια «απίστευτα πρακτική μητέρα» για την Oλύμπια. «Σε πέντε χρόνια, η Ολυμπία πέρασε μόνο ένα 24ωρο μακριά μου. Τον περασμένο χρόνο, ενώ ανάρρωνα από έναν τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου, έπρεπε να την πάρω από το σχολείο τέσσερις ή πέντε ημέρες την εβδομάδα και πάντα κοίταζα ανυπομονώ να δω το πρόσωπό της να φωτίζεται όταν έβγαινε από το κτίριο και με έβλεπε να την περιμένω εκεί», είπε η τέσσερις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης. «Γεγονός είναι ότι τίποτα δεν είναι θυσία για μένα όταν πρόκειται για την Ολυμπία».

Η πρώτη γέννα της δεν ήταν εύκολη. Η πρωταθλήτρια του τένις εισήχθη εσπευσμένα για επείγουσα καισαρική τομή και μετά τον τοκετό, ένας βήχας έκανε την πληγή της να ανοίξει ξανά και οδήγησε τους γιατρούς να ανακαλύψουν πολλαπλούς, απειλητικούς για τη ζωή θρόμβους αίματος στο σώμα της.

Μετά την άφιξη της κόρης της, η Ουίλιαμς είπε στο PEOPLE ότι αν και ένιωθε τυχερή που ήταν ζωντανή, αυτό που ακολούθησε ήταν έξι εβδομάδες ανάρρωσης στο κρεβάτι, ενώ προσπαθούσε να προσαρμοστεί στη μητρότητα. «Όλη μου τη ζωή ώθησα το σώμα μου στα άκρα», είπε. «Και αυτή είναι η μία φορά που δεν μπορούσα να ελέγξω τίποτα. Δεν μπορούσα να πιέσω το σώμα μου. Το σώμα μου πίεσε στο μέγιστο. Αυτό ήταν τόσο σκληρό»

Η Ουίλιαμς είπε στο PEOPLE τον Ιανουάριο του 2021 για το πώς η ευτυχία που βρήκε στον σύζυγό της και την κόρη τους είχε βαθιά επίδραση πάνω της. «Μου δίνει λόγο πέρα από αυτό που κάνω, και έτσι, είναι πολύ σημαντικό», είπε εκείνη την εποχή. «Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στην καριέρα μου όλη μου τη ζωή, αλλά όταν έκανα οικογένεια και παντρεύτηκα, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή. Και αυτό ήταν υπέροχο»