ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Άντρας μήνυσε την ηλικιωμένη γειτόνισσά του επειδή... έβαζε 90s μουσική ασταμάτητα

Βρετανία: Άντρας μήνυσε την ηλικιωμένη γειτόνισσά του επειδή... έβαζε 90s μουσική ασταμάτητα
Google Maps

Στα δικαστήρια κατέληξαν μία οικογένεια από τη Βρετανία και η ηλικιωμένη γειτόνισσά τους, καθώς δεν τους άφηνε να κοιμηθούν από τον θόρυβο που έκανε.

Στο «αμήν» έφτασε ένας άντρας στη Βρετανία με την ηλικιωμένη γειτόνισσά του, η οποία του είχε κάνει «τη ζωή κόλαση» για χρόνια, παίζοντας ασταμάτητα dance μουσική των 90's.

Ο επιχειρηματίας Ντόμινικ Χάιντ ισχυρίστηκε ότι η ηλικιωμένη Χέδερ Ακινβούνμι έβαζε στη διαπασών «χορευτική μουσική της δεκαετίας του 90» για εκδίκηση επειδή πίστευε ότι η οικογένεια των Χάιντ ευθυνόταν για τις δυσάρεστες μυρωδιές στο διαμέρισμά της. «Αν δεν πάω να κοιμηθώ, δεν θα κοιμηθείς κι εσύ», είχε πει, μάλιστα, στον Χάιντ.

Ο Χάιντ είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από την κρεβατοκάμαρά του και να κοιμάται σε ένα στρώμα στο σαλόνι λόγω της φασαρίας, υπομένοντας «μεγάλες περιόδους στέρησης ύπνου».

Η κυρία Ακινβούνμι απαντά στις κατηγορίες για παρενόχληση λέγοντας ότι δεν είναι εκείνη που βάζει δυνατά τη μουσική, επειδή έχει πιο ήπια γούστα και ακούει μόνο Capital, Choice και Heart FM.

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι οι γείτονές της ήταν υπερβολικά «ευαίσθητοι» στον θόρυβο της καθημερινής ζωής σε ένα κτίριο με κακή ηχομόνωση και ότι «δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς να παραπονεθούν».

Φέρνοντας αποδείξεις στο δικαστήριο, ο κ. Χάιντ είπε ότι αρχικά είχαν καλές σχέσεις με τη γειτόνισσα τους στον επάνω όροφο, αλλά «τα πράγματα άλλαξαν». Μάλιστα, παρέθεσε πάνω από 12 βίντεο στα οποία καταγράφεται ο θόρυβος από την γειτόνισσα στις 2 τα ξημερώματα.

Πέρα από τη δυνατή μουσική η γειτόνισσα φαίνεται πως έκανε κι άλλου είδους θορύβους για να ενοχλεί τους γείτονές της, παρόλο που εκείνοι προσπαθούσαν να την πείσουν ότι δεν φταίνε για τις άσχημες μυρωδιές, για να σταματήσει. Η Ακινβούνμι έβαζε πλυντήριο μέσα στη νύχτα, πετούσε βαριά πράγματα στο πάτωμα και έκανε ό,τι μπορούσε για να «χάσουν τον ύπνου τους».