ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Παίζει κιθάρα με τσιγάρο στο στόμα ως... Λουδοβίκος - Το βίντεο που έγινε viral

Τζόνι Ντεπ: Παίζει κιθάρα με τσιγάρο στο στόμα ως... Λουδοβίκος - Το βίντεο που έγινε viral

Τζόνι Ντεπ: Με την εμφάνισή του στην ταινία «Jeanne du Barry» άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών - Ωστόσο viral έγινε ένα βίντεο που ανέβασε και τον δείχνει ντυμένο Λουδοβίκο, να καπνίζει ένα τσιγάρο και παράλληλα, να παίζει με την κιθάρα

Η ταινία «Jeanne du Barry», στην οποία ο Ντεπ υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ΄, καταχειροκροτήθηκε στην πρεμιέρα της, το βράδυ της Τρίτης.

Η ταινία, της Γαλλίδας ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Μαϊουέν Λε Μπεσκό –γνωστότερη μόνο με το μικρό της όνομα, Μαϊουέν– περιγράφει τη ζωή της ερωμένης του βασιλιά, Μαντάμ ντι Μπαρί. Η Μαϊουέν είπε ότι έδωσε τον ρόλο στον Ντεπ, ο οποίος μιλά γαλλικά στην ταινία, επειδή η ίδια θα ήταν υποχρεωμένη να αγκαλιάζει και να φιλά όποιον υποδυόταν τον βασιλιά και ήθελε να αισθάνεται άνετα μαζί του.

Μετά από την φωτογράφησή του στο κόκκινο χαλί, ο ηθοποιός μοιράστηκε μέσω TikTok ένα νέο βίντεο, από τα backstage των γυρισμάτων του νέου φιλμ.

Στο κλιπ, ο Ντεπ ντυμένος Λουδοβίκος, καπνίζει ένα τσιγάρο και παράλληλα, παίζει με την κιθάρα του ένα κομμάτι. Στα φωνητικά, τον συνοδεύει ο συνάδελφός του, Μπέντζαμιν Λαβέρν.