ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας έτρωγε fast food τρεις φορές την ημέρα και ισχυρίζεται ότι έχασε πάνω από 20 κιλά

Άνδρας έτρωγε fast food τρεις φορές την ημέρα και ισχυρίζεται ότι έχασε πάνω από 20 κιλά

Ο Κέβιν Μάγκινς βγήκε σε διάφορα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα υποστηρίζοντας ότι το πείραμα που έκανε του βελτίωσε την υγεία.

Ένας 57χρονος άνδρας από το Τενεσί τρώει fast food τρεις φορές την ημέρα και δηλώνει πιο υγιής από ποτέ.

Ο Κέβιν Μάγκινς βγήκε σε διάφορα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα ισχυριζόμενος ότι από 108 κιλά έφτασε τα 81,4 τρώγοντας τρεις φορές τη μέρα McDonald’s για 100 ημέρες.

Ο Μάγκινς εξήγησε πως έτρωγε περίπου τα μισά από όσα παρήγγελνε για να περιορίσει την πρόσληψη θερμίδων κατά τη διάρκεια του πειράματός του.

Επίσης, τόνισε ότι απέφευγε τα σνακ μεταξύ των γευμάτων και έπινε μόνο νερό. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει 26,6 κιλά, ενώ οι αριθμοί της χοληστερόλης και του σακχάρου στο αίμα βελτιώθηκαν.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πριν ήμουν προ-διαβητικός, τώρα είμαι σε υγιή επίπεδα».

Ένας από τους παρουσιαστές των εκπομπών που βγήκε ανέφερε ότι η εν λόγω διατροφή «προφανώς δεν είναι βιώσιμη». Ο Μάγκινς απάντησε αστιευόμενος: «Μην είστε πικρόχολοι ενώ εγώ τρώω τη μηλόπιτα μου και χάνω βάρος».

Ωστόσο, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι για να διατηρήσει την απώλεια βάρους του θα έπρεπε να διατηρήσει και τις μειωμένες μερίδες γεύματος που έτρωγε κάθε φορά.

«Μισή μερίδα για να χάσω το βάρος, τρία τέταρτα του πιάτου για να διατηρήσω το βάρος, με οποιοδήποτε φαγητό, συμπεριλαμβανομένων των McDonald’s» είπε ο Μάγκινς.