ΚΟΣΜΟΣ

Ιμάν: «Επέστρεψε» στο Μπαλί για να τιμήσει τον Ντέιβιντ Μπόουι - Ο αξέχαστος μήνας του μέλιτος

O Nτέιβιντ Μπόουι και η Ιμάν
O Nτέιβιντ Μπόουι και η Ιμάν
ΑΡ

Η Ιμάν, το διεθνούς φήμης μοντέλο και χήρα του ροκ σταρ, Ντέιβιντ Μπόουι επέστρεψε στο Μπαλί, το εξωτικό νησί της Ινδονησίας όπου είχαν κάνει μήνα του μέλιτος. Η 67χρονη καλλονή θυμάται πάντα τον αγαπημένο της που έφυγε από τη ζωή το 2016.

Το σούπερ μόντελ Ιμάν τίμησε το σύζυγό της Ντέιβιντ Μπόουι, «επιστρέφοντας» στην τοποθεσία όπου είχαν γιορτάσει το γάμο τους. Στην πρώτη αναμνηστική φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η 67χρονη καλλονή και ο θρυλικός ρόκερ ποζάρουν σε μια πισίνα, κρατώντας ο ένας τον άλλο σε μια αγαπημένη αγκαλιά.

Ο Μπόουι ο οποίος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 69 ετών τον Ιανουάριο του 2016, βυθίζοντας στο πένθος εκατομμύρια θαυμαστές, φαίνεται να αγκαλιάζει την πλάτη της Ιμάν καθώς η καλλονή από τη Σομαλία χαμογελά ευτυχισμένη με τα χέρια της τυλιγμένα στους ώμους του.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει την Iμάν να κάθεται μόνη στην ίδια πισίνα, φορώντας γυαλιά ηλίου και μαύρο μαγιό ενώ γέρνει το κεφάλι της πίσω. Η λεζάντα γράφει «Ιούνιος 1992 Μήνας του Μέλιτος, Μπαλί… Ιανουάριος 2023 Μπαλί #BowieForever.»

Η Ιμάν είπε στο PEOPLE το 2021 ότι ο Μπόουι ήταν «ιππότης» κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του χρόνου που περνούσαν μαζί. «Ήταν τόσο ευγενικός και τόσο κύριος», θυμάται. «Από τη μέρα που γνωριστήκαμε, μέχρι την τελευταία στιγμή, που περπατούσαμε στο δρόμο, δεν με άφηνε ποτέ να περπατήσω από την έξω πλευρά. Πάντα με μετακινούσε προς τα μέσα»

Για να γιορτάσει την ιδιαίτερη σχέση τους, δημιούργησε ένα χαρακτηριστικό άρωμα που ονομάζεται Love Memoir, ένα αφιέρωμα στον «επικό ρομαντισμό» τους το 2021. Το άρωμα περιέχει διάφορες νότες αρωμάτων που λάτρεψαν και οι δύο. Η Iμάν λέει ότι η δημιουργία του αρώματος κατά τη διάρκεια της πανδημίας στο σπίτι που μοιράζονταν μαζί στα βόρεια της Νέας Υόρκης δεν ήταν μόνο ένα είδος κάθαρσης για εκείνη, αλλά τη βοήθησε να βρει θεραπεία μετά τον επώδυνο θάνατό του.

Tο αγαπημένο ζευγάρι το 2003ΑΡ

«Διαπίστωσα ότι δημιουργώντας αυτό το άρωμα, θυμάμαι τον Ντέιβιντ και αυτό με κάποιο τρόπο μείωσε τη θλίψη μου», είπε «Και το πέρασα όλο αυτό» «Ήταν τόσο καθοριστικό», είπε στο PEOPLE. «Όσο και αν έχω αυτοπεποίθηση, στην πραγματικότητα φοβάμαι πολύ να ξεκινήσω πράγματα, ειδικά επιχειρήσεις.
Αν ο Ντέιβιντ δεν ήταν στη ζωή μου, δεν ξέρω αν θα είχα το θάρρος να ξεκινήσω την Iman Cosmetics — είναι ατρόμητος με αυτόν τον τρόπο. Μου έδωσε κουράγιο».

Τον Οκτώβριο του 2022, η παγκόσμια συνήγορος της CARE αποκάλυψε σε μια συνέντευξη για το SiriusXM Today Show Radio πώς σκέφτεται τον Bowie «κάθε μέρα και κάθε λεπτό». «Έχω ένα κολιέ που φοράω εδώ κάτω που έχει το όνομά του, [ένας] σχεδιαστής που είναι φίλος μας ο Hedi Slimane μου το έστειλε αυτό και το φοράω από την πρώτη εβδομάδα μετά τον θάνατο του Ντέιβιντ» είπε. «Ναι, τον σκέφτομαι συνέχεια».

Συνέχισε, «Οι άνθρωποι λένε «ο μακαρίτης σύζυγός σου και τους είπα μην αποκαλείτε τον άντρα μου «μακαρίτη, δεν είναι ο μακαρίτης σύζυγός μου, είναι ο σύζυγός μου και θα είναι πάντα. Σίγουρα αισθάνομαι την παρουσία του, ειδικά όταν κοιτάζω τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στο σπίτι μας, επειδή ο Ντέιβιντ λατρεύει τα ηλιοβασιλέματα. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, είναι πάντα παρών», είχε πει τότε η Ιμάν, προσθέτοντας: «Μέσα από τη μνήμη μου, η αγάπη μου ζει».