ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Τραγουδίστρια χτύπησε σε ακροβατικό και διέκοψε ματωμένη τη συναυλία – Δείτε βίντεο

Γερμανία: Τραγουδίστρια χτύπησε σε ακροβατικό και διέκοψε ματωμένη τη συναυλία – Δείτε βίντεο
Twitter.

H Έλεν Φίσερ χτύπησε με το πρόσωπο στην ακροβατική κούνια που χρησιμοποίησε, σε συναυλία στο Ανόβερο.

Δυσάρεστη κατάληξη είχε το ακροβατικό που επιχείρησε η Γερμανίδα τραγουδίστρια, Έλεν Φίσερ, ερμηνεύοντας το τραγούδι της Wounds (Πληγές) καθώς το πρόσωπό της γέμισε με αίματα, αφού χτύπησε στην ακροβατική κούνια που χρησιμοποίησε για το σόου.

Στο βίντεο από την προχθεσινή (18/06) συναυλία της 38χρονης τραγουδίστριας στο Ανόβερο, η Φίσερ φαίνεται να πηδάει από την ακροβατική κούνια και να χτυπάει το πρόσωπό της, πριν να καταλήξει στα χέρια του ακροβάτη – παρτενέρ της.

Παρά το αίμα που είχε καλύψει το πρόσωπό της, η Φίσερ συνέχισε με την ερμηνεία του τραγουδιού της, αλλά τελικά χρειάσθηκε να διακόψει τη συναυλία. «Πρέπει να καθαρίσω το πρόσωπό μου, αγαπημένοι μου. Όλα είναι καλά», ανέφερε η τραγουδίστρια στους σοκαρισμένους θεατές όταν τελείωσε το τραγούδι. Ωστόσο, 15 λεπτά αργότερα, ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές ότι «για ιατρικούς λόγους», η συναυλία έπρεπε να διακοπεί.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή του τραυματισμού της Φίσερ, υποστηρίζοντας ότι ακούστηκε «ένας περίεργος θόρυβος», μιλώντας στη BILD.

Η Γερμανίδα τραγουδίστρια, η οποία είναι διάσημη για τα ακροβατικά που χρησιμοποιεί στις συναυλίες της, είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά τον περασμένο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια πρόβας.

Σχετικές ειδήσεις