ΚΟΣΜΟΣ

Μόνικα Μπελούτσι: Επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον - «Τον αγαπάω»

Μόνικα Μπελούτσι: Επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον - «Τον αγαπάω»

Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για τα συναισθήματά που τρέφει απέναντι στον 64χρονο σκηνοθέτη, δηλώνοντας ευτυχισμένη που τον γνώρισε.

Την σχέση της με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της η Μόνικα Μπελούτσι.

Η Ιταλίδα σταρ κόσμησε το εξώφυλλο του γαλλικού «Elle» και παραχώρησε συνέντευξη τόσο για την επαγγελματική της ζωή όσο και για την προσωπική.

Η 58χρονη ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματά που τρέφει απέναντι στον 64χρονο σκηνοθέτη, δηλώνοντας ευτυχισμένη που τον γνώρισε.

«Αυτό που μπορώ να πω... είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ' όλα» είπε η Μπελούτσι και πρόσθεσε: «Είναι μια από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή... Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπάω, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια αρχίζει».

Η Μπελούτσι θα πρωταγωνιστεί στην ταινία του Μπάρτον «Beetlejuice 2» (Σκαθαροζούμης), με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει, στο Λονδίνο.

«Αγαπάω τον Τιμ και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό, οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι' αυτό».

Η είδηση ότι Μπελούτσι και Μπάρτον είναι ζευγάρι, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022, από δημοσίευμα του περιοδικού Paris Match που εξασφάλισε μια κοινή φωτογραφία της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη. Το γαλλικό δημοσίευμα έκανε λόγο για «έρωτα με την πρώτη ματιά».

Υπενθυμίζεται ότι η Μόνικα Μπελούτσι ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ και χώρισαν τον Αύγουστο του 2013. Μαζί έχουν δύο παιδιά.

Από την άλλη πλευρά, ο Τιμ Μπάρτον ήταν σε σχέση για πολλά χρόνια με την ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, από το 2001 έως το 2014. Ο σκηνοθέτης με την ηθοποιό έχουν επίσης δύο παιδιά.