ΚΟΣΜΟΣ

Τολμηρός φαρσέρ πήδηξε κιγκλίδωμα στο Γκραντ Κάνιον και σώθηκε από θαύμα - Σοκαριστικό βίντεο

Γκραντ Κάνιον
Twitter

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων να τρέχει και να πηδά πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα στο Γκραντ Κάνιον 

Πήγε να κάνει πλάκα και από τύχη δεν έπεσε στο κενό στο Γκραντ Κάνιον. Ο συγκεκριμένος φαρσέρ πήδηξε πάνω από ένα κιγκλίδωμα στο Γκραντ Κάνιον και παραλίγο να γλιστρήσει στον γκρεμό σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Reddit το απόγευμα της Τετάρτης.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων να τρέχει και να πηδά πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα πριν προσγειωθεί στα πόδια του και γλιστρήσει σε μια απότομη πλαγιά στο διάσημο φυσικό αξιοθέατο μόλις λίγα εκατοστά από την άκρη, ακριβώς πριν βρεθεί στο κενό.

«Αυτό το βίντεο με έκανε να βρίζω στα γαλλικά, ενώ δεν ξέρω καν γαλλικά», είπε ένας χρήστης. Τα ανησυχητικά πλάνα δείχνουν τον άνδρα να διστάζει στην άκρη και να κοιτάζει την κάμερα πριν επιχειρήσει το κόλπο.

Μια γυναίκα μπαίνει στο πλάνο απολαμβάνοντας τη αποστομωτική θέα λίγα μέτρα μακριά από τον άνδρα που τρέχει προς την άκρη πριν πιάσει τη μπάρα και πηδήξει.

Παρά το γεγονός ότι προσγειώνεται όρθιος στο έδαφος, πέφτει προς τα πίσω, παραπατώντας, χάνοντας την ισορροπία του συνέχεια και φτάνοντας στο χείλος της απότομης βραχώδους πλαγιάς.

Η γυναίκα που βιντεοσκοπούσε βγάζει μια κραυγή καθώς ο άνδρας γλιστρά προς την άκρη πριν καταφέρει να σταματήσει, τελευταία στιγμή. Το κλιπ των επτά δευτερολέπτων τελειώνει με τον άνδρα στην άκρη του γκρεμού.

Οι σχολιαστές στο Reddit σχολίασαν αμέσως το βίντεο, μοιράζοντας την οργή και τον τρόμο τους για τις απρόσεκτες και επικίνδυνες ενέργειες. «Πάντα αναρωτιόμουν ως παιδί πώς οι άνθρωποι πέφτουν σε φαράγγια όπως αυτό, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι αυτός ήταν ο λόγος», μοιράστηκε ένας σχολιαστής.

«Άμεσο πρόστιμο 10.000 δολαρίων για όποιον περάσει τον φράχτη. Αυτό θα κάνει τους ηλίθιους να το σκεφτούν δύο φορές», πρότεινε ένας άλλος. «Ουάου. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά πολύ ηλίθιοι», πρόσθεσε κάποιος.