ΚΟΣΜΟΣ

Νέα… κόλπα στα αεροπλάνα: Η Japan Airlines θα νοικιάζει ρούχα στους επιβάτες της

Νέα… κόλπα στα αεροπλάνα: Η Japan Airlines θα νοικιάζει ρούχα στους επιβάτες της

Η Japan Airlines λανσάρει μία νέα υπηρεσία ενοικίασης ενδυμάτων, καλώντας τους επιβάτες να κρατούν λιγότερα ρούχα μαζί τους.

Η Japan Airlines λανσάρει μία νέα υπηρεσία ενοικίασης ενδυμάτων, καλώντας τους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους να κουβαλούν λιγότερα ρούχα μαζί τους. Η μείωση του βάρους των αποσκευών αναμένεται να ελαφρύνει το φορτίο του αεροσκάφους, οδηγώντας σε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα.

Οιοσδήποτε επιβάτης μπορεί να ενοικιάσει μέχρι και εννέα ρούχα και να τα κρατήσει για διάστημα έως και δύο εβδομάδων. Κάθε επιλογή ρούχων φιλτράρεται ανά εποχή, περίσταση και μέγεθος, ενώ, οι τιμές αρχίζουν από 28$ για πέντε είδη, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σήμερα (05/07), η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι εκκινεί δοκιμαστικά την υπηρεσία ενοικίασης ρούχων “Any Wear, Anywhere”, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να νοικιάσουν ένα πακέτο ρούχων εκ των προτέρων, το οποίο στη συνέχεια θα παραδοθεί στο ξενοδοχείο ή σε δωμάτιο της πλατφόρμας Airbnb κατά την άφιξή τους, στην Ιαπωνία.

Για την παροχή αυτής της υπηρεσίας, η αεροπορική εταιρεία συνεργάζεται με τη Sumitomo, η οποία θα χειρίζεται το σύστημα κρατήσεων και θα είναι υπεύθυνη για την προμήθεια, το πλύσιμο και την παράδοση των αντικειμένων.

Σχετικές ειδήσεις