ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: Εμφανίστηκε σαν «ασημένια γοργόνα» στο Τορόντο και έκλεψε την παράσταση

H Mπιγιονσέ σε συναυλία στο Τορόντο
H Mπιγιονσέ σε συναυλία στο Τορόντο
Ιnstagram

Η Μπιγιονσέ ανέβασε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες με μια από τις λαμπερές εμφανίσεις της από τη συναυλία της στο Τορόντο την Κυριακή.

Η Μπιγιονσέ σαν «ασημένια σειρήνα» μάγεψε τους θαυμαστές της για μία ακόμη φορά, φορώντας ένα φόρεμα από διαμαντένιο πλέγμα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Τορόντο. Η 41χρονη τραγουδίστρια έλαμπε με ένα διχτυωτό μακρύ φόρεμα μέχρι το πάτωμα με σέξι σκίσιμο μέχρι τους μηρούς, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλιακής της περιοδείας στον Καναδά το Σαββατοκύριακο.

Κάτω από το διάφανο και μεταλλικό ασημί ρούχο, φαινόταν ότι δεν φορούσε τίποτα άλλο εκτός από ένα σχεδόν διαφανές διχτυωτό καλσόν. Η διάσημη ποπ σταρ- που θα μπορούσε ενδεχομένως να επανενωθεί με τα άλλα ταλαντούχα μέλη των Destiny's Child, συνδύασε το αιθέριο ρούχο με ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια με στρας και εντυπωσικές γόβες στο ίδιο ύφος.

Η 28 φορές νικήτρια των Grammy - που έσπασε το ρεκόρ λαμβάνοντας συνολικά 79 υποψηφιότητες ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα εντυπωσιακό ασημί μακιγιάζ. Επέλεξε να μην βάλει λεζάντα στη γοητευτική σειρά φωτογραφιών της και άφησε τα στιγμιότυπα να μιλήσουν από μόνα τους.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες, φαινόταν να ποζάρει μπροστά σε ένα απλό φόντο - και αργότερα μπροστά από έναν τοίχο με επένδυση καθρέφτη - στα παρασκήνια. Μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες της να γλιστράει στη σκηνή και να τραγουδάει σε ένα αντίστοιχο μεταλλικό ασημί μικρόφωνο.

Την προηγούμενη μέρα, μοιράστηκε επίσης μια άλλη ανάρτηση με υπέροχα ρούχα. Για να ανοίξει τη συναυλία στο Τορόντο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, διαμόρφωσε ένα κατά παραγγελία φόρεμα Tiffany & Co. με vintage σκουλαρίκια

Το μοναδικό, τολμηρό φόρεμα περιείχε στρώματα από αστραφτερές αλυσίδες που τυλίχτηκαν αισθησιακά γύρω από τις εντυπωσιακές καμπύλες της. Η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία για την υποστήριξη του έβδομου στούντιο άλμπουμ της, Renaissance.