ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Λόγω αφυδάτωσης εισήχθη ο Μπενιαμίν Νετανιάχου στο νοσοκομείο

Ισραήλ: Λόγω αφυδάτωσης εισήχθη ο Μπενιαμίν Νετανιάχου στο νοσοκομείο
AP.

Οι ιατροί που εξέτασαν τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό και η πρώτη τους εκτίμηση είναι ότι απλώς παρουσίασε αφυδάτωση, σύμφωνα με το πολιτικό του γραφείο.

Οι ιατροί που εξέτασαν σήμερα (15/07) τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό και η πρώτη τους εκτίμηση είναι ότι απλώς παρουσίασε αφυδάτωση, σύμφωνα με το πολιτικό του γραφείο.

Ωστόσο, το ιατρικό προσωπικό συνέστησε στον επικεφαλής του ισραηλινού κράτους να υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων ρουτίνας.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά «σε καλή κατάσταση», όπως ανακοίνωσε το γραφείο του, αφού τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο Νετανιάχου, 73 ετών, υποβαλλόταν σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Sheba στο Τελ Χασόμερ, κοντά στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με σύντομη ενημέρωση του πολιτικού του γραφείου. Τα ισραηλινά Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι διεκομίσθη στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του, από την ιδιωτική του κατοικία, στην παράκτια Καισάρεια.

Θα παραμείνει τη νύχτα στο νοσοκομείο – Αναβάλλεται το αυριανό υπουργικό συμβούλιο

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, κατά σύσταση των ιατρών του, όπως γνωστοποίησε το γραφείο του.

Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από το νοσοκομείο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου φαίνεται να χαμογελά και να αναφέρει ότι έκανε διακοπές από την Παρασκευή (14/05) στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, ενώ ο υδράργυρος είχε «σκαρφαλώσει» στους 38℃. «Δόξα τω Θεώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Ζητώ από όλους σας να περνάτε λιγότερο χρόνο κάτω από τον ήλιο, να πίνετε περισσότερο νερό και να έχουμε όλοι μία καλή νέα εβδομάδα», προσέθεσε.

Λόγω της νοσηλείας του, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Σχετικές ειδήσεις