Τα πιο παράξενα αντικείμενα που... εκσφενδονίστηκαν σε συναυλίες - Από στάχτες νεκρών μέχρι «χειροβο
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με αντικείμενα που προσγειώνονται στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλιών.
Πηγή: AP / Newsbomb.gr
ΚΟΣΜΟΣ

Από την Rihanna στην Pink: 11+ 1 καλλιτέχνες που δέχθηκαν αντικείμενα σε συναυλίες

Το τελευταίο διάστημα σε πολλές συναυλίες καλλιτεχνών εκτοξεύονται αντικείμενα προς τη σκηνή ή συμβαίνουν απρόοπτα - To Newsbomb.gr συγκέντρωσε δώδεκα περιπτώσεις σταρ που ήρθαν αντιμέτωποι με ιπτάμενα αντικείμενα όταν αυτά προσγειώθηκαν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους.

Ο ενθουσιασμός των θαυμαστών για έναν καλλιτέχνη πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια. Τραγουδιστές και σταρ του Χόλιγουντ έρχονται σε επαφή με πλήθος κόσμου που τους λατρεύει και δεν διστάζει να κάνει το οτιδήποτε προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του καλλιτέχνη. Οι λίγοι σεκιούριτι που περιτριγυρίζουν τις διασημότητες δεν μπορούν να προβλέπουν πάντα τις αντιδράσεις όλων των ανθρώπων στο κοινό.

Από τα ιπτάμενα λουλούδια, ξαφνικά το κοινό στις συναυλίες έχει αρχίσει να εκσφενδονίζει νέα, ομολογουμένως πιο αλλόκοτα αντικείμενα στους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Το ίδιο συνέβη πριν λίγες ημέρες όσο η Cardi B τραγουδούσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λας Βέγκας. Η τραγουδίστρια εκσφενδόνισε με δύναμη το μικρόφωνό της κατά μιας γυναίκας που παρακολουθούσε τη συναυλία της, επειδή την ώρα που τραγουδούσε έριξε ποτό πάνω της. Η τραγουδίστρια αρχικά σάστισε αλλά στη συνέχεια «απάντησε» εκτοξεύοντας με τη σειρά της το μικρόφωνό της εναντίον της γυναίκας, ενώ μέλη της ασφάλειας της κινούνταν προς το μέρος της.

Από αυγά μέχρι πατατάκια και... σακουλάκι με στάχτες νεκρού, καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας έχουν έρθει αντιμέτωποι με τα πιο παράξενα «δώρα» από θαυμαστές τα οποία μάλιστα, εκσφενδονίστηκαν από εκεί που κανείς δεν τα περίμενε.

To Newsbomb.gr συγκέντρωσε δώδεκα περιπτώσεις σταρ που ήρθαν αντιμέτωποι με ιπτάμενα αντικείμενα όταν αυτά προσγειώθηκαν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους.

Pink: Θεατής πέταξε τις στάχτες της μητέρας του στη σκηνή

Ένα απίστευτο και ιδιαίτερα μακάβριο περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2023 σε συναυλία της Pink.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο British Summer Time Festival στο Λονδίνο, ένας θεατής πέταξε στη σκηνή ένα σακουλάκι με τις στάχτες της μητέρας του, αφήνοντας την τραγουδίστρια άναυδη.

«Είναι η μητέρα σου αυτή;», είπε φανερά αμήχανη εν μέσω του τραγουδιού που ερμήνευε εκείνη τη στιγμή κρατώντας με προσοχή ένα πλαστικό σακουλάκι που περιείχε τις στάχτες της μητέρας του θαυμαστή της, αναφέροντας πως «δεν ξέρω πώς νιώθω για αυτό», ενώ η σύγχυσή της δεν σταμάτησε καθ' όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της.

Ava Max: Θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή και τη χαστούκισε

Χαστούκι από θαυμαστή της, κατά τη διάρκεια συναυλίας, δέχθηκε η Ava Max, με συνέπεια να τραυματιστεί στο μάτι.

Τη στιγμή που η συναυλία της τραγουδίστριας στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο του 2023 πλησίαζε προς το τέλος ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και την χαστούκισε.

«Τελείωνε το σόου με το τραγούδι The Motto και ένας θαυμαστής ανέβηκε από την αριστερή πλευρά της σκηνής. Έτρεξε προς την Ava Max με τα χέρια ανοιχτά, σαν να επρόκειτο να την αγκαλιάσει», περιέγραψε στο PA ο άνθρωπος που κατέγραψε το στιγμιότυπο σε βίντεο.

«Η ασφάλεια έτρεξε και τον άρπαξε. Την ώρα που έγινε αυτό, εκείνη έτυχε να γυρίσει, το χέρι του ήταν απλωμένο και τη χτύπησε στο πρόσωπο», συμπλήρωσε και περιέγραψε ότι η τραγουδίστρια ήταν ζαλισμένη μετά, όταν συνάντησε θαυμαστές της, φορώντας γυαλιά ηλίου.

Το περιστατικό αυτό συνέβη μόλις λίγες ημέρες μετά το συμβάν στη συναυλία της Bebe Rexha, η οποία τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν κάποιος από το κοινό της πέταξε ένα τηλέφωνο, ενώ εκείνη τραγουδούσε στη Νέα Υόρκη.

Ριάνα: Σύννεφο από πατατάκια της πέταξαν αγανακτισμένοι φαν

To 2013, η Ριάνα είχε αργήσει να εμφανιστεί στη σκηνή για την προγραμματισμένη συναυλία της στο Μάντσεστερ. Οι θαυμαστές της νευρίασαν με την αναμονή. Όσο η σταρ της R&B καθυστερούσε τόσο περισσότερο χρόνο είχαν για να της ετοιμάσουν την «απάντησή» τους. Έξαλλοι με τη συμπεριφορά της RiRi την εκδικήθηκαν, πετώντας της… πατατάκια μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία του κομματιού της «Rude Boy». Η αντίδρασή της δεν ήταν και πολύ επαγγελματική, καθώς άρχισε να βρίζει επί σκηνής.

Το κοινό του Τζάστιν Μπίμπερ «κήρυξε» αυγοπόλεμο

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2011, ο Τζάστιν Μπίμπερ ήρθε αντιμέτωπος με αυγά. Ο τραγουδιστής όχι μόνο κατάφερε να αποφύγει όλα τα αυγά αλλά συνέχισε να τραγουδά κανονικά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Χάρι Στάιλς: Του πέταξαν ταμπόν σε συναυλία του και τον χτύπησαν στο μάτι

Ο Χάρι Στάιλς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής. Μέχρι και σήμερα, οι θαυμάστριες δεν σταματούν να εκδηλώνουν την αγάπη τους προς τον Χάρι Στάιλς με διάφορους τρόπους. Αν υπήρχε συγκεκριμένος τίτλος για αυτή την κατηγορία, ο Στάιλς θα ήταν ο «βασιλιάς των παράξενων αντικειμένων που εκσφενδονίστηκαν στη σκηνή».

Πέρα από γυναικεία εσώρουχα, ο ίδιος είδε να πετάγεται στη σκηνή κάτι που ποτέ κανείς δεν θα περίμενε να δει. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Νότιγχαμ της Αγγλίας το 2012, ένα ταμπόν ήρθε από το πλήθος στο stage και πιο συγκεκριμένα κατά πάνω του. Όταν συνειδητοποίησε περί τίνος επρόκειτο, τόσο ο Στάιλς όσο και οι υπόλοιποι τραγουδιστές δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.

Drake: Του πέταξαν κινητό σε συναυλία

Κατά την διάρκεια συναυλίας του Drake στο Σικάγο τον Ιούλιο, κάποιος από το κοινό του πέταξε ένα κινητό ενώ βρισκόταν στην σκηνή, προσθέτοντας ακόμα ένα περιστατικό σε έναν ανησυχητικά μακρύ κατάλογο παρόμοιων καταστάσεων τις τελευταίες εβδομάδες.

Το τηλέφωνο χτύπησε τον ράπερ στο χέρι, ο οποίος γύρισε και το κοίταξε, αλλά δεν σταμάτησε να τραγουδά.

Ballerini: Της πέταξαν στο πρόσωπο βραχιόλι

Η Ballerini χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα βραχιόλι που της πέταξαν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Idaho.

Η τραγουδίστρια τινάχτηκε στη μέση του τραγουδιού όταν το αντικείμενο τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακόψει το τραγούδι και να κατέβει από τη σκηνή.

Μπρούνο Μαρς: Η σκηνή γέμισε με ψεύτικες χειρομβοβίδες

Το «Grenade», (Χειροβομβίδα), είναι μία απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μπρούνο Μαρς, αλλά από τη στιγμή που άρχισε να το τραγουδά στις συναυλίες του, τόσο ο Μαρς όσο και η μπάντα που τον συνόδευε έρχονταν αντιμέτωποι με μία άβολη κατάσταση. Αυτό, γιατί ο κόσμος πετούσε στη σκηνή ψεύτικες χειρομβοβίδες, κάτι που τους τρόμαζε.


Αρκουδάκια εκσφενδονίστηκαν στη σκηνή με την Τζέσι Τζέι

Τα «φαγώσιμα» δώρα είναι συχνό φαινόμενο σε συναυλίες. Η Τζέσι Τζέι κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο κάστρο Άλνγουικ στην Αγγλία, δέχθηκε ένα πακέτο με ζελεδάκια σε σχήμα αρκούδου.

Θαυμάστριες πέταξαν τα σουτιέν τους στον Τομ Τζόουνς

Ο 83χρονος Τομ Τζόουνς καταφέρνει να ξεσηκώνει το γυναικείο κοινό. Στη συναυλία του στη Νέα Ορλεάνη, θαυμάστριες του πέταξαν τα σουτιέν τους. Όταν ο ίδιος το αντιλήφθηκε, τους είπε γελώντας από το μικρόφωνο: «Πέταξες το σουτιέν σου; Δεν θα λάβεις υποστήριξη από εμένα».

Green Day: Το κοινό γκρέμισε τον συναυλιακό χώρο

Οι Green Day κατά τη διάρκεια συναυλίας τους στο Γούντστοκ το 1994, είδαν τη σκηνή να «γκρεμίζεται». Το κοινό άρχισε να ξεριζώνει κομμάτια γης από το έδαφος και να τα πετά στη σκηνή, με τον τραγουδιστή και την υπόλοιπη μπάντα να... ανταποδίδουν.

Η Adele νευρίασε με θαυμαστές που εκτοξεύουν αντικείμενα στη σκηνή

Η Adele τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια συναυλίας της ξέσπασε με όσους ανθρώπους εκτοξεύουν αντικείμενα σε καλλιτέχνες «για πλάκα» μετά από αρκετά πρόσφατα περιστατικά, τονίζοντας περιπαικτικά ότι θα σκοτώσει όποιον πετάξει κάτι πάνω της.

Όπως αναφέρει το variety.com, η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα τραγουδούσε στο Λας Βέγκας, όταν διέκοψε τη ροή και απευθύνθηκε στο κοινό της.

«Το να πετάτε σκ… στη σκηνή, το έχετε δει; Σας προκαλώ. Σας προκαλώ να μου πετάξετε κάτι. Θα σας σκοτώσω», είπε χαρακτηριστικά.

«Σταματήστε να πετάτε πράγματα στους καλλιτέχνες», πρόσθεσε στη συνέχεια, κρατώντας ένα ψεύτικο παιχνίδι που έμοιαζε με πιστόλι.

Τότε, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και την επαίνεσε με επευφημίες, αφού σε πρόσφατα περιστατικά, είχαν τραυματιστεί καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης

Cardi B: Θεατής σε συναυλία της πετάει το ποτό και εκείνη τον χτυπάει με το μικρόφωνο (vid)

Έξαλλη η Cardi B: Της πέταξαν ποτό & εκείνη πέταξε το μικρόφωνο

Γιατί η Adele κλαίει πριν και μετά από κάθε συναυλία της - Η μεγάλη αποκάλυψη

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ