GOSSIP

Cardi B: Θεατής σε συναυλία της πετάει το ποτό και εκείνη τον χτυπάει με το μικρόφωνο (vid)

Cardi B: Θεατής σε συναυλία της πετάει το ποτό και εκείνη τον χτυπάει με το μικρόφωνο (vid)

Η ράπερ ανταπόδωσε στον θαυμαστή της πετώντας του με δύναμη το μικρόφωνο

Συνεχίζονται τα περιστατικά με ρίψη αντικειμένων σε καλλιτέχνες που πραγματοποιούν live εμφανίσεις.

Αυτή την φορά σειρά είχε η ράπερ Cardi B που καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπάει με το μικρόφωνο έναν θαυμαστή της αφού αυτός πριν της είχε πετάξει ένα ποτήρι με μπύρα.


Όπως έγινε γνωστό ένας θεατής κατά τη διάρκεια της live εμφάνισής της πέταξε το ποτό που είχε στο χέρι του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει τη ράπερ έξαλλη η οποία ανταπόδωσε πετώντας με δύναμη το μικρόφωνο προς την κατεύθυνσή του.

Το κλιπ άρχισε να κυκλοφορεί το Σάββατο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε γρήγορα viral.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi B χτυπάει με μικρόφωνο θαυμαστή της.

Τέτοια εποχή πέρσι η τραγουδίστρια χτύπησε φαν με το μικρόφωνό της θαυμαστή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Wireless Festival στο Λονδίνο.

Ωστόσο μέσω του λογαριασμου της στο Twitter η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν τσακώθηκε με ανθρώπους που είχαν έρθει στη συναυλία να την δουν.

«Δεν υπήρξε κανένας καυγάς!» έγραψε στο twitter παραθέτοντας βίντεο από άλλες οπτικές γωνίες, που τη δείχνουν να προσπαθεί να πάρει το μικρόφωνό της από το πλήθος.

Στον λογαριασμό της δε, ανάρτησε και παλαιότερη εμφάνιση στης Μάιλι Σάιρους που φαίνεται να βρίζει τους φανς της, γράφοντας στη λεζάντα «Μην πιστεύετε ότι βλέπετε».