ΚΟΣΜΟΣ

Σάντρα Μπούλοκ: «Πάγωσε» την καριέρα της στο Χόλιγουντ για να φροντίσει τον άρρωστο σύζυγό της

Η Σάντρα Μπούλοκ
Η Σάντρα Μπούλοκ
ΑΡ

Η Σάντρα Μπούλοκ έβαλε σε παύση για ένα χρόνο την καριέρα της στο Χόλιγουντ για να είναι δίπλα στον άρρωστο σύντροφό της Μπράιαν Ράνταλ

Η Σάντρα Μπούλοκ σταμάτησε την καριέρα της στο Χόλιγουντ για να φροντίσει τον βαριά άρρωστο σύντροφό της Μπράιαν Ράνταλ, ο οποίος πέθανε το Σαββατοκύριακο μετά από τριετή μάχη με τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS), ανέφεραν πηγές στο Page Six. Όταν η ηθοποιός ανέβηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Τσάνινγκ Τέιτουμ στην πρεμιέρα της ταινίας τους «The Lost City» τον Μάρτιο του 2022 ,χωρίς τον Ράνταλ στο πλευρό της, λίγοι είχαν ιδέα για το τι συνέβαινε στα παρασκήνια.

Ο Τέιτουμ πιστεύεται ότι ήταν μεταξύ μιας μικρής ομάδας που γνώριζε ότι ο φωτογράφος Ράνταλ, έπασχε από τη σκληρή εκφυλιστική ασθένεια, αποκαλύπτει η Page Six. Από τότε, η ηθοποιός εμφανίστηκε ελάχιστες φορές δημόσια.

Κατά την προώθηση της κωμωδίας, η Μπούλοκ - που αποκάλεσε τον 57χρονο Ράνταλ, «έρωτα της ζωής» της, αποκάλυψε ότι επρόκειτο...να πάρει άδεια. «Θέλω να είμαι στο σπίτι. Δεν κάνω τη χάρη σε κανέναν που επενδύει σε ένα έργο, αν πω "θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι", είπε στο CBS Sunday Morning. «Γιατί πάντα έτρεχα, πάντα έτρεχα στο επόμενο πράγμα. Θέλω μόνο να είμαι παρούσα και υπεύθυνη για ένα πράγμα».

Επιβεβαίωσε στον δημοσιογράφο Τρέισι Σμιθ ότι το «The Lost City» θα ήταν η τελευταία της ταινία για λίγο, προσθέτοντας: «Και δεν ξέρω τι είναι το «λίγο». Δεν ξέρω τι θα σημαίνει αυτό» Ένας κορυφαίος παραγωγός του Χόλιγουντ είπε στο Page Six: «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος γνώριζε ότι η Σάντρα σταμάτησε πραγματικά για να φροντίσει τον Μπράιαν». Αποκαλώντας την σταρ «αγαπημένη» στο Χόλιγουντ, ο παραγωγός είπε: «Έχω στεναχωρηθεί για αυτήν».

Η Μπούλοκ φαινόταν καταβεβλημένη όταν εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια τον Απρίλιο, καθώς βγήκε για δείπνο στο Σόχο με τον επί χρόνια ατζέντη της, Kevin Huvane. Χωρίς μακιγιάζ, φαινόταν εξαντλημένη και έτοιμη να βάλει τα κλάματα. «Ξέρω ότι οι άνθρωποί της ήταν εξαιρετικά προστατευτικοί απέναντί της», είπε στην Page Six πηγή από το περιβάλλον της. «Κανείς δεν έλεγε λέξη».

Η Μπούλοκ συνάντησε για πρώτη φορά τον Ράνταλ όταν τον προσέλαβε για να τραβήξει φωτογραφίες σε ένα πάρτι γενεθλίων για τον γιο της Λούις, 13 ετών σήμερα, το 2015. Κυκλογόρησαν δημόσια ως ζευγάρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, στην πρεμιέρα της ταινίας της «Our Brand is Crisis».

Η ηθοποιός δεν είχε σοβαρή σχέση μετά τον πικρό χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Τζέσε Τζέιμς, το 2010 - την ίδια χρονιά που υιοθέτησε τον Λούις. Αργότερα είπε στο People ότι αν και αρχικά σκόπευε να τον μεγαλώσει με τον Τζέιμς, αντ' αυτού χρειάστηκε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου». «Θα υιοθετήσω ως μονογονέας», είπε ο Μπούλοκ. «Οτιδήποτε άλλο [όσον αφορά τη συμμετοχή του Τζέιμς] θα γίνεται μέρα με τη μέρα».

Ο Λούις καθώς και η 11χρονη κόρη της Μπούλοκ, Λέιλα την οποία υιοθέτησε το 2015, πιστεύεται ότι αποκαλούσαν τον Ράνταλ «μπαμπά», σύμφωνα με την Daily Mail. Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ανεπίσημη τελετή τον Δεκέμβριο του 2017 στη βίλα Three Bees του Γάλλου μεγιστάνα Arpaud Busson στο νησί Harbour στις Μπαχάμες. Αν και ο Ράνταλ φέρεται να περνούσε χρόνο στο σπίτι της Μπούλοκ στο Μαλιμπού, δεχόταν κυρίως τη φροντίδα της στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς, με μια ομάδα νοσοκόμων στο πλευρό του.

«Η σχέση ήταν απολύτως τεταμένη από αυτό και ήταν πολύ δύσκολο για τα παιδιά», είπε μια πηγή στην Daily Mail. Κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορονοϊό, πηγές είπαν οτι η Μπούλοκ απλά σταμάτησε να επιτρέπει κόσμο να πηγαίνει στο σπίτι τους. Στο στενό πυρήνα των ανθρώπων που ήταν στο πλευρό της στην περιπέτειά που περνούσε ήταν ο Ράιαν Ρέινολντς και ο ηθοποιός του "Lost" Τζος Χάλογουει με τη σύζυγό του Γιέσικα. Μια πηγή είπε: «Ο Ράιαν και η Σάντρα είναι κολλητοί, τη λατρεύει».

Οι φίλοι της Μπούλοκ είναι «συντετριμμένοι», σύμφωνα με πηγή του Χόλιγουντ, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψή της το 2021 στην εκπομπή «Red Table» της Jada Pinkett-Smith. «Είμαι κάποια που πέρασε από τη διαδικασία διαζυγίου. Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου», είπε. «Μοιραζόμαστε δύο όμορφα παιδιά - τρία παιδιά, έχει και τη μεγαλύτερη κόρη του. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ» έλεγε για τον Ράνταλ