ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ λέει ότι είναι «έτοιμος να παλέψει» με τον Έλον Μασκ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ λέει ότι είναι «έτοιμος να παλέψει» με τον Έλον Μασκ

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι είναι «έτοιμος να πολεμήσει» τον δισεκατομμυριούχο αντίπαλο του Έλον Μασκ.

Η διαμάχη ξεκίνησε την Τρίτη, όταν ο Musk έγραψε στο Twitter ένα σαρκαστικό σχόλιο για το σχέδιο του Zuckerberg να λανσάρει έναν ανταγωνιστή του Twitter. "Είμαι σίγουρος ότι η Γη ανυπομονεί να βρεθεί αποκλειστικά κάτω από τον αντίχειρα του Zuck, χωρίς άλλες επιλογές. Τουλάχιστον θα είναι 'λογική'. Ανησύχησα για μια στιγμή", έγραψε ο Musk, σε ένα tweet με ένα emoji που γελάει.

Τότε, ένας άλλος χρήστης του Twitter απάντησε ότι ο Musk θα πρέπει να είναι προσεκτικός με τα όσα λέει, μιας και ο Zuckerberg εξασκείται στο ζίου-ζίτσου. Αμέσως, ο πάντα ετοιμόλογος Musk του απάντησε: "Είμαι έτοιμος για έναν αγώνα σε κλουβί αν είναι και αυτός lol".

Αρχικά το tweet έμοιαζε με ένα ακίνδυνο αστείο, μέχρι που ο Zuckerberg δημοσίευσε ένα screenshot της πρόκλησης του Musk στο Instagram story του το βράδυ της Τετάρτης. "Στείλε μου την τοποθεσία", έγραψε απλώς ο Zuckerberg, χρησιμοποιώντας μια φράση που έγινε δημοφιλής από τον μαχητή του UFC, Khabib Nurmagomedov.

Ο Musk είδε την απάντηση του Zuckerberg και απάντησε με νέο tweet, λέγοντας: "Αν αυτό είναι αληθινό, θα το κάνω". Πρότεινε επίσης ότι ο αγώνας θα μπορούσε να διεξαχθεί στο Λας Βέγκας, σε ένα από τα κορυφαία γήπεδα του UFC. Αστειεύτηκε επίσης ότι είχε μια ειδική κίνηση που ονομάζεται "The Walrus", όπου απλά θα ξάπλωνε πάνω στον αντίπαλό του και δε θα έκανε τίποτα.

Μεταφέρουν την μονομαχία τους στο Κολοσσαίο της Ρώμης

Η «τιτάνια» αναμέτρηση των δυο «γιγάντων» της τεχνολογίας είναι πολύ πιθανό, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις να διεξαχθεί στο Κολοσσαίο. Αυτό ωστόσο έρχεται να επιβεβαιώσει ο ιδρυτής της Tesla και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας X, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες για το ακριβές μέρος.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ο Έλον Μασκ, αποκάλυψε πως μίλησε και συμφώνησε μάλιστα με τη Τζόρτζια Μελόνι, ώστε η «μονομαχία» με τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, σε μια «επική τοποθεσία» που θα δείχνει «σεβασμό στο παρελθόν και στο παρόν» της χώρας, όπως αναφέρει.

Ο Έλον Μασκ πρόσθεσε σχετικά ακόμα πως τον αγώνα θα οργανώσουν τα ιδρύματα που κατέχουν αυτός και ο Ζούκερμπεργκ, δίχως την εμπλοκή του Ultimate Fighting Championship.

Γνωστοποίησε ότι θα υπάρχει Livestream στο Twitter και στο Facebook, ενώ όλο το σκηνικό θα θυμίζει… αρχαία Ρώμη.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το Politico, σύμφωνα με το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού το Κολοσσαίο δεν αποτελεί επιλογή για τη μονομαχία, λόγω ανακαίνισης.