ΚΟΣΜΟΣ

Οι θυελλώδεις έρωτες του Έλον Μασκ - «Η Άμπερ Χέρντ τον πόνεσε όσο τίποτα στη ζωή του»

H Άμπερ Χερντ είχε θυελλώδη σχέση με τον Έλον Μασκ
H Άμπερ Χερντ είχε θυελλώδη σχέση με τον Έλον Μασκ
Α.Ρ

Ο βιογράφος του Έλον Μασκ λέει ότι το πιο οδυνηρό πράγμα στη ζωή του δισεκατομμυριούχου ήταν η σχέση του με την ηθοποιό, Άμπερ Χερντ.

Ο βιογράφος του Έλον Μασκ αποκάλυψε ότι το πιο οδυνηρό πράγμα στη ζωή του δισεκατομμυριούχου ήταν η σχέση του με την Άμπερ Χερντ. Ο Γουόλτερ Άιζακσον είπε στο podcast της Kara Swisher ότι «τίποτα δεν τον έβλαψε περισσότερο από ο,τι αυτή η σχέση».

Ο Άιζακσον είπε ότι η σχέση τους ήταν γεμάτη «θύελλα και αναταραχή», γεγονός που ήταν «μέρος της έλξης». Ο ίδιος ισχυρίστηκε μάλιστα είπε ότι η σχέση του μεγιστάνα με τη γοητευτική ηθοποιό τον πλήγωσε περισσότερο - ακόμη περισσότερο από τη σκληρή σχέση του Μασκ με τον πατέρα του.

«Η καταιγίδα και η αναταραχή για την οποία μου λένε και οι δύο πλευρές, αυτό δεν είναι θέμα αμφισβήτησης, αυτό ήταν μέρος της έλξης», είπε ο Άιζακσον στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «On With Kara Swisher».

«Μέρος του μεγάλου θέματος της ζωής του είναι ότι αυτό το άτομο έλκεται από το δράμα και τη θύελλα. Όταν τα πράγματα είναι ήρεμα, ξεσπά, αγοράζει το Twitter ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό ισχύει και για τη σχέση με την Άμπερ. Τίποτα δεν τον έβλαψε περισσότερο από αυτή τη σχέση.»

Ο Μασκ και η Χερντ έβγαιναν ραντεβού με διαλείμματα μετά τη γνωριμία τους στο Met Gala του 2016. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2017, πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους λίγους μήνες αργότερα. Συνέχισαν να βλέπονται μετά τον χωρισμό τους, πριν χωρίσουν ξανά το 2018.

Ο Άιζακσον έζησε δύο χρόνια ως σκια του Μασκ για να συντάξει τη βιογραφία, η οποία βγήκε στα ράφια την περασμένη εβδομάδα. Το βιβλίο περιγράφει μια «ψυχολογική αναταραχή» σε πολλές από τις ρομαντικές σχέσεις του Μασκ.

Αφηγείται την πρώτη συνάντηση του Μασκ και της Χερντ: Τον ρώτησε αν θα μπορούσε να επισκεφτεί το SpaceX ένα χρόνο αφότου οι δυο τους δούλεψαν στην ταινία δράσης «Machete Kills», η Χερντ ως σταρ και ο Μασκ ως σύμβουλος. Ο Άιζακσον καταγράφει επίσης τις εκρηκτικές μάχες στη σχέση τους, γράφοντας: «Αυτή και ο Μασκ έμεναν ξύπνιοι όλη τη νύχτα καυγαδίζοντας και μετά δεν μπορούσε να σηκωθεί μέχρι το απόγευμα».

Στη βιογραφία, η Χερντ είπε ότι αγαπά τον Μασκ «πολύ», αλλά ότι «ο Έλον αγαπά τη φωτιά και μερικές φορές τον καίει». Όταν ο Άιζακσον ζήτησε από τον Mασκ να του εξηγήσει την ταραχώδη ρομαντική του ιστορία, ο δισεκατομμυριούχος απάντησε: «Είμαι συχνά ανόητος, αλλά κυρίως για την αγάπη».

Η Καναδή μουσικός Grimes, πρώην του Μασκ με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, είπε στον Άιζακσον για τη βιογραφία ότι ο Μασκ «συνδέει την αγάπη με το να είσαι κακός ή καταχρηστικός» εν μέρει λόγω της σχέσης του με τον πατέρα του, Έρολ Μασκ.

Ο Μασκ ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του τον εκφόβιζε και τον εξευτέλιζε σε όλη την παιδική του ηλικία. Το 2017, είπε στο Rolling Stone ότι ο πατέρας του ήταν ένας «τρομερός άνθρωπος» που είχε κάνει «σχεδόν κάθε κακό που μπορούσες να σκεφτείς». Ο Έρολ Μασκ αρνήθηκε ότι επέπληττε τον γιο του.

Η πρώτη σύζυγος του Μασκ, Τζάστιν Γουίλσον, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2000 έως το 2008, μίλησε για τη σχέση τους. «Υπάρχει ένα στοιχείο μάχης σε αυτόν», είπε στον Άιζακσον. «Δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις σχέση με τον Έλον και να μην μαλώνεις». «Όταν προέρχεσαι από ένα δυσλειτουργικό υπόβαθρο ή έχεις έναν εγκέφαλο σαν τον δικό του», είπε η Γουίλσον στον βιογράφο «η ένταση παίρνει τη θέση της οικειότητας».