ΚΟΣΜΟΣ

Freya Aspinall: Μεγαλώνει στο σπίτι της δύο μικρά λιοντάρια - Μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι

Freya Aspinall: Μεγαλώνει στο σπίτι της δύο μικρά λιοντάρια - Μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι

Η Freya αποκάλυψε ότι μοιράζεται τη ζωή της με τα δύο αξιολάτρευτα μικρά λιοντάρια, που ονομάζονται Zemo και Zala.

Η λάτρης των ζώων Freya Aspinall αποκάλυψε ότι μεγαλώνει στο σπίτι της δύο λιοντάρια αφού η μητέρα τους πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννησή τους - και ισχυρίζεται ότι σηκώνεται κάθε δύο ώρες τη νύχτα για να τα ταΐσει.

Η 20χρονη οικολόγος, η οποία είναι κόρη του Damian Aspinall και της Donna Air, πέρασε τα παιδικά της χρόνια σε πάρκα άγριας ζωής του πατέρα της στο Κεντ και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες στα social media με τα ζώα που ζουν εκεί.

Τώρα, η Freya αποκάλυψε ότι μοιράζεται τη ζωή της με τα δύο αξιολάτρευτα μικρά λιοντάρια, που ονομάζονται Zemo και Zala.

Πριν από τρεις εβδομάδες, είπε στους ακολούθους της ότι τα μικρά μεγάλωσαν γρήγορα υπό τη φροντίδα της, λέγοντας: «Δεν θα μπορέσω να τα κρατήσω και τα δύο - είναι 12-15 κιλά το καθένα!»

Είπε επίσης στους 243.000 ακολούθους της στο Instagram ότι τα μικρά έχασαν τη μητέρα τους από μόλυνση της μήτρας μόλις τρεις ημέρες μετά τη γέννησή τους, εξηγώντας: «Πρέπει να τα μεγαλώσουμε εμείς αλλιώς θα πεθάνουν. Θα τα στείλουμε πίσω στην άγρια ​​φύση όπου ανήκουν ».

Σε μια συνέντευξη στους Times, η Aspinall είπε ότι το Howletts House στο Κεντ, που ανήκει στον πατέρα της, είναι η σημερινή παιδική χαρά των ζώων - και ότι βάζει ξυπνητήρι για να τα ταΐσει τη νύχτα.

Εξήγησε επίσης ότι: «Αν κάποιος πει ότι τα λιοντάρια είναι εξανθρωπισμένα ή εξημερωμένα, η απάντηση είναι όχι».

Η 20χρονη, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της, μοιράστηκε φωτογραφίες από τα ζώα με τα οποία έχει δημιουργήσει στενό δεσμό όλα αυτά τα χρόνια. Το 2021, μεγάλωσε ένα άλλο λιοντάρι, τον Azi, αφού τον απέρριψε η μητέρα του. Τότε δήλωνε: «Μπορούσα να αναπτύξω μια απολύτως φυσική σχέση μαζί του. Χωρίς εκπαίδευση, χωρίς εξημέρευση. Αγνή αγάπη και εμπιστοσύνη ».