ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Άλκη που είχε μπλεχτεί σε σχοινιά επιτέθηκε σε αστυνομικό – Βίντεο

ΗΠΑ: Άλκη που είχε μπλεχτεί σε σχοινιά επιτέθηκε σε αστυνομικό – Βίντεο
YouTube.

Ευτυχώς, ο αστυνομικός αντέδρασε γρήγορα και απέφυγε την επίθεση της άλκης.

Στην Τακόμα της Ουάσινγκτον, η μέρα ρουτίνας ενός αστυνομικού πήρε μία… απροσδόκητη τροπή, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μία μεγαλόπρεπη άλκη που βρισκόταν σε κίνδυνο.

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας Πιρς έλαβε κλήση που έκανε λόγο για τραυματισμένο ζώο. Ανταποκρινόμενοι στην κλήση, οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο, μόνο και μόνο για να βρουν ένα ελάφι παγιδευμένο στα σχοινιά μίας κούνιας δέντρου.

Η άλκη, σύμβολο της άγριας φύσης και της ελευθερίας, αγωνιζόταν απεγνωσμένα να απελευθερωθεί από τη δύσκολη θέση. Το κέρατό του είχε παγιδευθεί και η αγωνία του θηλαστικού ήταν αισθητή.

Με θάρρος και αποφασιστικότητα, ένας αστυνομικός πλησίασε το ταλαιπωρημένο πλάσμα. Ο αστυνομικός χειρίσθηκε προσεκτικά τα εργαλεία του, προσπαθώντας να κόψει το σχοινί και να απελευθερώσει το ελάφι από τη δύσκολη θέση του.

Ξαφνικά και ενώ ο αστυνομικός είναι πολύ κοντά να απελευθερώσει το ταλαιπωρημένο ζώο, ένας αναστεναγμός ακούστηκε και η άλκη επιτέθηκε στον αστυνομικό. Ευτυχώς, αντέδρασε γρήγορα και απέφυγε την επίθεση της άλκης.

Σχετικές ειδήσεις