ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: Δείπνησε σε ιταλικό εστιατόριο με τον σύζυγό της - Παραμένουν τρελά ερωτευμένοι

ο Μπιγιονσέ και ο Jay-Z
ο Μπιγιονσέ και ο Jay-Z
Α.Ρ

Η Μπιγιονσέ και ο JAY-Z εξακολουθούν να δείχνουν τρελά ερωτευμένοι και δε χάνουν ευκαιρία να ανανεώνουν τη σχέση τους

Η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Jay -Z απόλαυσαν ένα ραντεβού στο Mother Wolf - ένα στέκι στο οποίο το διάσημο ζευγάρι δειπνεί συχνά και μάλιστα στο πίσω δωμάτιο του εστιατορίου - αποκάλυψε μια πηγή αποκλειστικά στο PEOPLE. «Έδειχναν πολύ χαρούμενοι και περνούσαν υπέροχα μαζί», είπε ένας αυτόπτης του ζευγαριού, που είναι παντρεμένος από το 2008.

Το Mother Wolf, ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από τη Ρώμη, διευθύνεται από τον σεφ Evan Funke, ο οποίος έχει προσθέσει στο μενού πίτσες, antipasti και τα διάσημα χειροποίητα πιάτα ζυμαρικών του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του εστιατορίου.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η 42χρονη Μπιγιονσέ έκανε θραύση ενώ υποστήριζε τη μακροχρόνια φίλη της Τέιλορ Σουίφτ στην πρεμιέρα της ταινίας της, Eras Tour στο The Grove στο Λος Άντζελες. «Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν θα μάθω ποτέ πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς την επιρροή της @beyonce», έγραψε η Σουίφτ σε μια εγκάρδια λεζάντα στο Instagram μαζί με ένα βίντεο που έδειχνε εκείνη και τη Μπιγιονσέ μέσα στον κινηματογράφο.

«Ο τρόπος με τον οποίο έμαθε σε εμένα και σε κάθε καλλιτέχνη να ξεπερνάμε τα όρια και να αψηφούμε τους κανόνες της βιομηχανίας. Η γενναιοδωρία του πνεύματός της. Η ανθεκτικότητα και η ευελιξία της. Ήταν ένας οδηγός σε όλη την καριέρα μου και το γεγονός ότι εμφανίστηκε απόψε ήταν σαν ένα πραγματικό παραμύθι», κατέληξε η ποπ σταρ.

Η Μπιγιονσέ η οποία ολοκλήρωσε πρόσφατα την παγκόσμια περιοδεία της - έχει τη δική της νέα ταινία με τίτλο «Renaissance: A Film by Beyoncé» που θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου. Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Blue Ivy, 11 ετών, ήταν στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μαμάς της όλο το καλοκαίρι, χορεύοντας κατά μήκος της σκηνής με τους επαγγελματίες χορευτές της μαμάς της. Η τραγουδίστρια του "Cuff It" και ο Jay-Z έχουν επίσης τα δίδυμα Rumi και Sir, 6 ετών.

Ο Jay-Z εν τω μεταξύ, ήταν απασχολημένος με την προώθηση της δικής του νέας δουλειάς, την οποία ανακοίνωσε με την επιστροφή του στο Instagram τον Αύγουστο. Σe ανάρτησή του, ο 53χρονος νικητής των Grammy, μοιράστηκε το τρέιλερ για την κωμωδία του Jeymes Samuel με πρωταγωνιστή τον Lakeith Stanfield. Έγραψε λεζάντα στη δημοσίευση, «The Book of Clarence Ιανουάριος 2024». Η ταινία, για την οποία ο JAY-Z είναι επίσης παραγωγός, πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 12 Ιανουαρίου 2024.