ΚΟΣΜΟΣ

Mάθιου Πέρι: Έφυγε ολομόναχος με τη λαχτάρα να αποκτήσει οικογένεια - Η αγάπη για τον πατριό του

O Mάθιου Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών
O Mάθιου Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών
Α.Ρ

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε ολομόναχος, λαχταρώντας να αποκτήσει σύζυγο και οικογένεια ακόμη και θετά παιδιά, χάρη στη στενή σχέση που είχε αναπτύξει με τον πατριό του, τον οικοδεσπότη του Dateline, Kιθ Μόρισον

Ο Μάθιου Πέρι ήταν μόνος και λαχταρούσε να αποκτήσει σύζυγο και οικογένεια, μετά από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων που τον έκαναν να νιώθει «λύπη και κατάθλιψη», αποκάλυψαν πηγές στην DailyMail.com. Ο 54χρονος σταρ από τα «Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός το Σάββατο (28/10) στο σπίτι του στο Λος Άντζελες - και στενές πηγές λένε ότι ήθελε ακόμη και να αποκτήσει θετά παιδιά, χάρη στην υπέροχη σχέση του με τον πατριό του, Kιθ Μόρισον

Ο Πέρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και έληξε τον αρραβώνα του με τη Molly Hurwitz, μια μάνατζερ ταλέντων, το 2021. Έβγαινε ωστόσο με πολλές γνωστές ηθοποιούς σε όλη του τη ζωή, όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και η Λίζι Κάπλαν «Ο Μάθιου πάντα ονειρευόταν να έχει την τέλεια οικογένεια», αποκάλυψε οικείος τουστη DailyMail.com. «Ήθελε γυναίκα και τουλάχιστον δυο παιδιά. Και είπε ότι δεν θα τον πείραζε καν να παντρευτεί μια γυναίκα που είχε ήδη παιδιά».

Κανείς δεν σήμαινε περισσότερα για τον Πέρι σε αυτόν τον κόσμο από τον πατριό του Kιθ Μόρισον, τον οικοδεσπότη του Dateline, ο οποίος παντρεύτηκε τη μητέρα του το 1981, είπε η πηγή. Η μαμά του Mάθιου Σούζαν και ο πατριός του είναι παντρεμένοι εδώ και 42 χρόνια και πολύ ευτυχισμένοι.

Ο Πέρι είχε πει ότι ο Kιθ του συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν ο γιος του και ο ηθοποιός πίστευε ότι θα ήταν υπέροχο να δώσει μια καλή ζωή σε παιδιά που ανήκουν σε κάποιον που αγαπούσε όπως ο Kιθ αγαπούσε τη μαμά του - και αυτόν. Ο Μάθιου απορούσε επίσης για το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους συναδέλφους του στην αγαπημένη σειρά φαινόταν να ξεφεύγουν επίσης από τη διαρκή αγάπη, είπαν οι πηγές.

«Τον τελευταίο καιρό ο 54χρονος σταρ έψαχνε ξανά την αγάπη. Αλλά μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις τον έκαναν να νιώθει θλίψη και κατάθλιψη και σαν να μην έβρισκε ποτέ αυτή την αγάπη που λαχταρούσε. Ο Μάθιου έβγαινε με δεκάδες γυναίκες. Αλλά στο τέλος, πάντα ένιωθε ότι τους ενδιέφεραν μόνο τα χρήματά του και η φήμη του. Και ήταν γενναιόδωρος τα λάθη του. Χάριζε στις γυναίκες δώρα μόνο και μόνο για να μαζέψουν τα πράγματά τους στο τέλος και να φύγουν.

«Στο τέλος νομίζω ότι τα χρόνια της μάχης με τους δαίμονες… Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ… επηρέασαν τον ίδιο και την υγεία του, και τελικά κατέληγε πάλι μόνος».

Η πρόσφατη ασθένεια

Τον περασμένο χειμώνα ο Μάθιου αρρώστησε βαριά, λέει η πηγή. «Όλοι ανησυχούσαμε ότι δεν θα αναρρώσει αυτή τη φορά. Πέρασε πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να χάσει βάρος και να δείχνει καταβεβλημένος και φθαρμένος.

«Αλλά με κάποιο τρόπο, όπως φαίνεται πως έκανε πάντα ο Μάθιου, επέζησε και δημιούργησε την ελπίδα ότι η νέα δουλειά ή ότι η νέα αγαπημένη ήταν προ των πυλών. Το μόνο που ήθελε ο Ματ ήταν να είναι ευτυχισμένος», λέει η πηγή. «Αλλά πάντα έψαχνε την αγάπη και την ευτυχία σε όλα τα λάθος μέρη. Πόσο λυπηρό είναι που όταν πέθανε ήταν μόνος του».

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο σαρκαστικός «Τσάντλερ Μπινγκ» στην κωμική σειρά της δεκαετίας του '90, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο, αφού κλήθηκαν συνεργεία έκτακτης ανάγκης γύρω στις 16:00 τοπική ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι Pickleball - ένα άθλημα που μοιάζει με το τένις αλλά σε μικρότερο γήπεδο - νωρίτερα την ίδια μέρα, προτού στείλει τον βοηθό του για μια αποστολή. Όταν επέστρεψαν, ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του.

Ο Πέρι κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές για τον ρόλο του στα «Φιλαράκια», όπως επίσης και μια υποψηφιότητα για Emmy το 2002 - αλλά πίσω από τη λάμψη και τη γοητεία, πολέμησε κρυφά την κατάχρηση ουσιών για δεκαετίες. Ο γεννημένος στη Μασαχουσέτη ηθοποιός μεγάλωσε στον Καναδά, όπου πήγε σχολείο με τον Τζάστιν Τριντό - ο οποίος σήμερα είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Αφού μετακόμισε στο Λος Άντζελες, πρωταγωνίστησε ως Chazz Russell στο Boys Will Be Boys και είχε επίσης ρόλους σε σόου συμπεριλαμβανομένης της κωμικής σειράς Growing Pains πριν γίνει παγκόσμιος σούπερ σταρ ως Chandler.

Του έδιναν 2% πιθανότητες να ζήσει

Ο ίδιος αποκάλυψε την τρομερή μάχης του εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir».Ο Πέρι αποκάλυψε επίσης ότι το παχύ έντερο του έσπασε ως αποτέλεσμα του εθισμού του στα οπιοειδή όταν ήταν 49 ετών.

Οι γιατροί του έδωσαν μόνο 2% πιθανότητες επιβίωσης και βρισκόταν σε κώμα για δύο εβδομάδες, ενώ ακολούθησαν μήνες ακόμη στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε 14 χειρουργικές επεμβάσεις για να βοηθήσει στην αποκατάσταση όλης της κοιλιακής βλάβης και παραδέχτηκε ότι είχε πάει σε κέντρο αποκατάστασης 15 φορές όλα αυτά τα χρόνια με την ελπίδα να σταματήσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο Friends, παραδέχτηκε ότι έπαιρνε 55 Vicodin την ημέρα και ζύγιζε μόλις 58 κιλά, αλλά όμως «δεν ήξερε πώς να σταματήσει».

Είχε πει σε μία συνέντευξη το 2016 ότι δεν θυμάται να έχει γυρίσει τρεις σεζόν της τηλεοπτικής σειράς. «Είχα αυτόν τον περίεργο κανόνα ότι δεν θα έπινα ποτέ σε ένα γύρισμα», είπε ο Πέρι. «Αλλά πήγα στη δουλειά σε ακραίες περιπτώσεις hangover. Είναι τόσο φρικτό να αισθάνεσαι έτσι και να πρέπει να δουλεύεις και να είσαι αστείος πάνω από αυτό ».

Γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1969 στη Μασαχουσέτη, ο Πέρι μεγάλωσε στην Οτάβα με τη μητέρα του, Σούζαν Μόρισον, Καναδή συγγραφέα και πρώην συνεργάτη Τύπου του πρωθυπουργού Πιερ Τριντό. Η Μόρισον και ο πατέρας του Πέρι έμειναν μαζί από το 1968 έως το 1970 και αργότερα παντρεύτηκε τον Καναδό δημοσιογράφο Kιθ Μόρισον , ο οποίος ήταν στο Dateline για δεκαετίες, το 1981.

Στον Καναδά, ο Πέρι ήταν ένας κορυφαίος τενίστας, αλλά στα 15 του μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να είναι πιο κοντά στον πατέρα του, Τζον Μπένετ Πέρι, ηθοποιό που είχε παίξει σε πολλά σόου, συμπεριλαμβανομένου του Falcon Crest, και αργότερα σε διαφημίσεις Old Spice.

Το όνειρο του Perry για ευρεία αναγνώριση έγινε πραγματικότητα με την κωμική σειρά Friends του NBC, η οποία ακολουθούσε τη ζωή έξι ανθρώπων που προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο τους στα είκοσί τους στη Νέα Υόρκη. Το κοινό λάτρεψε το σόου κατά τη διάρκεια των δέκα σεζόν του και συνεχίζει να το λατρεύει ακόμη και σήμερα, παρά το γεγονός ότι τελείωσε πριν από περισσότερα από 15 χρόνια.

Θαυμαστές συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ για να βάλουν λουλούδια έξω από το διαμέρισμα της Νέας Υόρκης που εμφανίζεται στη σειρά. Μία από τις σημαντικότερες ιστορίες στη σειρά ήταν το κρυφό αρχικά ειδύλλιο μεταξύ του Τσάντλερ και της Mόνικα Γκέλερ που εξελίχθηκε σε γάμο και το ζευγάρι υιοθετούσε δίδυμα.