ΚΟΣΜΟΣ

Ρίτα Όρα: Πόζαρε με διάφανο φόρεμα και μπότες μέχρι το γόνατο για τη νέα της συλλογή

Εντυπωσιακή η Ρίτα Όρα
Εντυπωσιακή η Ρίτα Όρα

Η Ρίτα Όρα προκάλεσε ζάλη στους θαυμαστές της, ποζάροντας με διάφανο φόρεμα και μπότες μέχρι τους μηρούς για να προωθήσει τη νέα της συλλογή Primark

Η Ρίτα Όρα φαίνεται εντυπωσιακή καθώς πόζαρε με μια σειρά από νυχτερινές εμφανίσεις από την τελευταία της συλλογή με την Primark ενόψει της εορταστικής περιόδου. Η 32χρονη τραγουδίστρια έγινε η καλύτερη διαφήμιση για τον εαυτό της.

Φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων με ένα εντυπωσιακό ασημένιο φόρεμα, ενώ παρουσίασε ένα μαύρο φόρεμα, στο οποίο πρόσθεσε χρωματιστές πινελιές με ένα κόκκινο τσόκερ και μία ασορτί τσάντα. Στα «χάιλαιτ» ένα σακάκι από ψεύτικη γούνα, για τις ιδιαίτερες εξόδους των Χριστουγέννων.

Σε μια τρίτη εμφάνιση, η Ρίτα επέλεξε ανδρόγυνο σικ λουκ με λευκή μπλούζα και σακάκι, τα οποία φόρεσε με ροζ γραβάτα και ημιδιάφανο παντελόνι. Η ποπ σταρ απογείωσε την εμφάνισή της με μια σειρά από αστραφτερά ασημένια κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια με ασορτί κρίκους και ένα βραχιόλι.

Η δεύτερη συλλογή της Ρίτα με την Pirmark βλέπει το φως μετά την κυκλοφορία της πρώτης της κολεξιόν τον Σεπτέμβριο. Η δεύτερη σειρά, η συλλογή Night, υπόσχεται να βάλει τους αγοραστές στο εορταστικό κλίμα ενόψει των Χριστουγέννων. Η συλλογή αντλεί έμπνευση από το προσωπικό στυλ της Ρίτα Όρα, καθώς και από το εμβληματικό Studio 54 και τη ρόκ μόδα που έκανε θραύση στο τέλος της δεκαετίας του '70, αρχές της δεκαετίας του '80.

Όπως και με η πρώτη συλλογή, σχεδιάστηκε στενά από την Primark και τη Ρίτα Όρα και τη σχεδιάστρια Jawara Alleyne με έδρα το Λονδίνο, και το στυλίστρια Pippa Atkinson της Rita. Περιλαμβάνει κομμάτια που έχουν σχεδιαστεί για να γίνουν βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας που μπορούν να αγαπηθούν, να φορεθούν και να «αντέξουν» σεζόν με τη σεζόν.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, η Ρίτα Όρα είπε: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα η συνεργασία με την Primark για να ζωντανέψει το κοινό μας όραμα.Συνδυάζοντας την αγάπη μου για τη μόδα και τη δημιουργικότητα, δημιουργήσαμε κάτι μαγικό για όλους όσοι αγαπούν την γκαρνταρόμπα τους και θέλουν να την απολαμβάνουν ξανά και ξανά.

Μου άρεσε να βλέπω τους πάντες να ροκάρουν με την πρώτη συλλογή και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι το επόμενο στάδιο του ταξιδιού μας ακριβώς στην ώρα των γιορτών. Για μένα, η περίοδος των διακοπών σημαίνει να περνάω χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και να απολαμβάνω τις χειμωνιάτικες νύχτες.

Με αυτή τη νέα συλλογή, ελπίζω οι άνθρωποι να μπορούν να βρουν μερικά κομμάτια που πραγματικά τους βοηθούν να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα.» Η συλλογή πάρτι της Ρίτα Όρα για την Primark θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της και στις 16 αγορές της από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου