ΚΟΣΜΟΣ

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει σχέση με έναν Μπέκαμ - Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει σχέση με έναν Μπέκαμ - Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Οντέλ Μπέκαμ φαίνεται πως έχει βρει η Κιμ Καρντάσιαν

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν με το μαύρο δερμάτινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο πάρτι γενεθλίων του Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ στη Νέα Υόρκη την περασμένη Δευτέρα, εν μέσω φημολογιών ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η 43χρονη τιβιπερσόνα μετά την εμφάνισή της στα βραβεία μόδας CFDA το βράδυ της Δευτέρας, έκανε μία γρήγορη αλλάγη και πήγε να γιορτάσει τα γενέθλια του φερόμενου συντρόφου της.

Ο 31χρονος σταρ του NFL από την άλλη εμφανίστηκε στο πάρτι του χωρίς μπλούζα, με ένα μαύρο δερμάτινο γιλέκο και δερμάτινο παντελόνι, ενώ το λουκ συμπλήρωνε ένα ζευγάρι ασημένια γυαλιά ηλίου, σε πλήρη συντονισμό με την ιδρύτρια των SKIMS.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν παραβρίσκεται σε πάρτι γενεθλίων του Μπέκαμ, καθώς και πέρυσι έδωσε «το παρών» στα 30α γενέθλιά του.

Πηγή στην Page Six τον Σεπτέμβριο είπε ότι η Κιμ και ο Μπέκαμ έκαναν στενή παρέα, παρόλο που δεν έχουν θεαθεί ακόμα μαζί δημοσίως.

Το όνομα του Μπέκαμ πάντως τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί με αρκετές διάσημες, όπως η Ζεντάγια, η Άμπερ Ρόουζ αλλά και η αδελφή της Κιμ, Κλόε.

Η Κιμ πάντως είναι «ανοιχτή στο να βρει ξανά τον έρωτα».