ΚΟΣΜΟΣ

Kιμ Καρντάσιαν: Η εκτυφλωτική, ημίγυμνη εμφάνιση που «έκλεψε» όλα τα φλας

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

H Κιμ Καρντάσιαν έκλεψε την παράσταση στα εγκαίνια νέου εμβληματικού καταστήματος γνωστού οίκου στην Fifth Avenue

Η Kιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε απαστράπτουσε με ένα εκθαμβωτικό τοπ με κρυστάλλινη αλυσίδα και ασορτί μίνι φούστα για τα εγκαίνια του νέου εμβληματικού καταστήματος της Swarovski στην Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη

Τα εγκαίνια συνέπεσαν με τη γιορτή για τη συνεργασία της μάρκας με τη σειρά SKIMS της διάσημης ινφλουένσερ και τα χαμόγελα περίσσεψαν τη λαμπερή βραδιά.

Η 43χρονη καλλονή από το Λος Άντζελες που πρόσφατα αποκάλυψε τη συλλογή ποζάροντας για μια εντυπωσιακή καμπάνια - εμφανίστηκε χωρίς στηθόδεσμο κάτω από ένα στολισμένο μπλουζάκι με αλυσίδες και σέξι ανοιχτή πλάτη.

Έβαλε μια ασορτί φούστα πάνω από ένα ανοιχτό γκρι εσώρουχο Swarovski X SKIMS με τις επωνυμίες γραμμένες στη ζώνη της μέσης με εντυπωσιακά γράμματα. Η σταρ των ριάλιτι πόζαρε για τις κάμερες και ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Αποδείχτηκε ότι ήταν μια περίσταση γεμάτη αστέρια, καθώς η Kιμ συνάντησε το σούπερ μόντελ Άσλει Γκράχαμ τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου και την Έμμα Ρόμπερτς. Emma Roberts.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών έκανε ακόμη πιο αισθησιακή την εμφάνισή της, φορώντας ψηλοτάκουνες ασημένιες γόβες. Ο νέος της makeup artist, Ροκαέλ Λιζάμα, ολοκλήρωσε το glam λουκ της με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες και μια γενναιόδωρη ποσότητα λαμπερού bronzer για να δημιουργήσει μια υγιή λάμψη.

Η Άσλει Γκράχαμ άφησε επίσης ελάχιστα στη φαντασία ενώ παρουσίασε τις καμπύλες της με ένα αστραφτερό φόρεμα με δίχτυ που αποκάλυπτε τα εσώρουχά της. Η Γκουίνεθ Πάλτροου τέλος ήταν η επιτομή της κομψότητας καθώς έφτασε στην εκδήλωση με ένα λευκό στράπλες φόρεμα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε μία σέξι αλυσίδα Swarovski και κρυστάλλινα κολιέ.

Η SKIMS ένωσε τις δυνάμεις της με τη δημιουργική ιδιοφυΐα της Swarovski, Giovanna Battaglia Engelbert, για να σχεδιάσει μια αποκλειστική συλλογή κοσμημάτων και ρούχων που διαμορφώνουν το περίγραμμα του σώματος, διακοσμημένα με κρύσταλλα.

Η Kιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε στο ELLE ότι η συνεργασία ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Αυτή η συνεργασία ήταν ένα όνειρο για μένα, καθώς ήμουν πάντα κορίτσι Swarovski. Τα κρύσταλλα Swarovski και η αίγλη της μάρκας με κάνουν να νιώθω τόσο χαρούμενη. Ελπίζω οι πελάτες μας να νιώθουν το ίδιο όταν φορούν τη συλλογή», σημείωσε.