ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Λάνσαρε νέα σειρά εσωρούχων με κρύσταλλα - «Έχω μία λαμπερή, θηλυκή πλευρά»

Η Κιμ Καρντάσιαν λανσαρε νέα σειρά εσωρούχων
Η Κιμ Καρντάσιαν λανσαρε νέα σειρά εσωρούχων
Ιnstagram

Νέα σειρά εσωρούχων με κρύσταλλα Swarovski λανσάρει η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου

Η Κιμ Kαρντάσιαν αποκάλυψε στο Instagram της ότι η επωνυμία της SKIMS - που διαθέτει εσώρουχα, φόρμες και ρούχα σπιτιού- λανσάρει μια νέα λαμπερή σειρά σε συνεργασία με τον οίκο Swarovski.

Η συνεργασία Swarovski x SKIMS περιλαμβάνει σετ δύο τεμαχίων, κορμάκια και διχτυωτά ελαστικά φορέματα, όλα με τη δική της μοναδική πινελιά, με λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ πολυτελείας. Ορισμένα προϊόντα διαθέτουν αλυσίδες σώματος, ενώ άλλα περιλαμβάνουν κοσμήματα ραμμένα, πάνω στο ίδιο το ύφασμα.

Τα δείγματα της νέας συλλογή παρουσίασε η ίδια η ινφλουένσερ σε μία σειρά από φωτογραφίες, επιδεικνύοντας μεταξύ άλλων ένα κορμάκι με τετράγωνο λαιμό και ένα μεγάλο ασημί τσόκερ και μια αλυσίδα σώματος, με ασορτί ασημένιες μανσέτες. Φοράει επίσης ένα τοπ με λαμπερά κορδόνια που διασταυρώνονται πάνω στο σώμα της.

Σε μια άλλη πόζα φοράει ένα λαμπερό διχτυωτό μακρύ φόρεμα, το οποίο διαθέτει ένα κορμάκι από κάτω και εκατοντάδες μικροσκοπικά κοσμήματα στο μήκος των χεριών και των ποδιών της. Το στίλ της παραπέμπει σε πολλούς στο αγαπημένο λουκ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την εμφάνισή της στο βίντεο κλιπ «Toxic».

Η Κιμ Καρντάσιαν χαρακτήρισε τη συνεργασία «πρώτη στο είδος της που συνδυάζει την εμβληματική αίγλη της @Swarovski με τις καινοτόμες σιλουέτες της @SKIMS, καταλήγοντας σε μια μοναδική συλλογή με κρύσταλλα», στη λεζάντα της ανάρτησης. H αυστριακή εταιρεία παραγωγής προϊόντων πολυτελείας έγραψε για τη συνεργασία:

«Δύο σύμβολα ενώνονται για να δημιουργήσουν μια λαμπερή συλλογή. Δουλέψαμε με την Kιμ για τη δημιουργία κοσμημάτων για το σώμα, και τόσα άλλα, που μπορούν να διαμορφωθούν με πολλούς τρόπους και πραγματικά ξεκλειδώνουν τη γοητεία μας», είπε η δημιουργική διευθύντρια Γιοβάνα Ένγκελμπερτ.

«Αισθάνομαι ότι ενσαρκώνει πραγματικά αυτό που είμαι, δηλαδή πραγματικά απλοϊκή, αλλά έχω κι αυτή την πλήρη λαμπερή θηλυκή πλευρά», είπε η Καρντάσιαν σε μια συνέντευξη στους New York Times. Σημείωσε επίσης ότι τα νέα κομμάτια προορίζονταν για εκδηλώσεις όπου ο κόσμος θέλει να είναι «σούπερ φανταχτερός αυτή τη σεζόν» και πρόσθεσε ότι το πρόσφατο βραβείο της CFDA έδωσε στη μάρκα «ώθηση να κάνει συνεργασίες με οίκους υψηλής μόδας.

Η ίδια άλλωστε όπως είπε είχε κλίση στα κοσμήματα εδώ και πολύ καιρό. «Αν πάρω ένα στολίδι για τα δόντια, πρέπει να είναι κρύσταλλο Swarovski. Έφτιαχνα, για παράδειγμα, μικρά αξεσουάρ για τα μαλλιά και πράγματα από στρας, και έπαιρνα κόλλα, οδοντογλυφίδα καικρύσταλλο, και έκανα τα πάντα», εξήγησε. «Πάντα είχα αυτή την ιδέα να φτιάχνω ρούχα από κοσμήματα», πρόσθεσε. «Ενσαρκωνουν δύο επιλογές που αγαπώ πραγματικά. Ίσως χρειαστεί απλώς να αλλάξω γκαρνταρόμπα». Τα προϊόντα της συνεργασίας Swarovski x SKIMS θα κυκλοφορήσουν στις 7 Νοεμβρίου.