ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν πέταξα ποτέ τις κούκλες και τα πράγματά σου» λέει η μητέρα της

H μητέρα και η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
H μητέρα και η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
ΑΡ

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λιν σπάει τη σιωπή της και «απαντάει» στα απομνημονεύματα της κόρης της. 

Η Λιν Σπίαρς αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς ότι η ίδια και ο σύζυγός της Τζέιμς, απαλλάχθηκαν από τα «πολυτιμά υπάρχοντα» της κόρης τους, μετά τον εγκλεισμό της ποπ σταρ σε μια μονάδα ψυχικής υγείας

Στα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Woman in Me», η 41χρονη σταρ μιλάει για τη σχέση της με την οικογένειά της, υποστηρίζοντας ότι αφού έλαβε θεραπεία ψυχικής υγείας το 2019, πίστευε ότι οι γονείς της ξεφορτώθηκαν πολλά από τα «πολυτιμά υπάρχοντά» της που ήταν αποθηκευμένα στο πατρικό της, όπως οι κούκλες της, τα γράμματά της και τα ποιήματα που έγραφε επί πολλά χρόνια

Η 68χρονη Λιν αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της, «ανεβάζοντας» στο Instagram φωτογραφίες των επίμαχων αντικειμένων μαζί με ένα σημείωμα προς την Μπρίτνεϊ «Δεν είμαι σίγουρη ποιος σου είπε ότι ξεφορτώθηκα τις κούκλες και τα ημερολόγιά σου, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ!» έγραψε. «Αυτό θα ήταν σκληρό γιατί ξέρω πόσα σημαίνουν για σένα. Είναι ξεχωριστά και για μένα λόγω των χρόνων που αφιερώσαμε στη συλλογή τους. Φυσικά έχω ακόμα τα πράγματά σου και ευχαρίστως να σου τα στείλω αν το θέλεις. Παρακαλώ ενημέρωσέ με και να ξέρεις σε αγαπώ πολύ!».

Στο «The Woman in Me» η Μπρίτνεϊ γράφει για το πώς η οικογένειά της «δεν είχε χρήματα» μεγαλώνοντας και τα πιο αγαπημένα παιδικά της παιχνίδια ήταν οι κούκλες Madame Alexander. Στο βιβλίο, γράφει ότι είχε τουλάχιστον 15 από αυτές, ανάμεσά τους εκείνες που είχαν φτιαχτεί με βάση «φανταστικά πρόσωπα ή ιστορικές προσωπικότητες — όπως η Σκάρλετ Ο'Χάρα ή η Βασίλισσα Ελισάβετ», καθώς και χαρακτήρες από τις «Μικρές Κυρίες»

Μετά την παραμονή της το 2019 σε μια μονάδα ψυχικής υγείας, στην οποία ισχυρίζεται ότι την ώθησε η οικογένειά της, η ποπ σταρ γράφει ότι επέστρεψε σπίτι και βρήκε οτι τα προαναφερθέντα αντικείμενα είχαν κάνει φτερά. «Όταν είδα τα άδεια ράφια, ένιωσα μια συντριπτική θλίψη», γράφει η Britney, σημειώνοντας ότι «δεν ήθελε ποτέ να δημοσιεύσει» το γραπτό, αν και ήταν «σημαντικό» για εκείνη. «Και η οικογένειά μου τα είχε πετάξει στα σκουπίδια, όπως με είχαν πετάξει κι εμένα».

Σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τα απομνημονεύματα που απέκτησε το PEOPLE, η Μπρίτνεϊ λέει ότι η ίδια και η μητέρα της έπιναν κοκτέιλ μαζί από το γυμνάσιο - και σκέφτεται με αγάπη τον χρόνο που πέρασε με τη μητέρα της. Γράφει επίσης ότι η εφηβεία της, την οποία πέρασε στη γενέτειρά της στο Kέντγουντ της Λουιζιάνα, μετά το τέλος του χρόνου της στο Mickey Mouse Club το 1994, ήταν ευτυχισμένα και ότι μπόρεσε να ζήσει «κανονική εφηβική ζωή — ή όσο πιο κοντινό γίνεται στο «φυσιολογικό» για τα δεδομένα της οικογένειάς της».

«Υπήρχε κάτι τόσο όμορφα φυσιολογικό σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου: να πηγαίνω στο σπίτι και στον χορό, να οδηγώ στη μικρή μας πόλη, να πηγαίνω σινεμά», γράφει. «Αλλά η αλήθεια ήταν ότι μου έλειπαν τα σόου. Η σταρ - η οποία ήταν 16 ετών όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της σινγκλ «...Baby One More Time» το 1998 - έχει μιλήσει εδώ και καιρό για τις εντάσεις στη σχέση με τους γονείς της και έχει πει ότι αισθάνεται ότι την κακομεταχειρίστηκαν κατά τη διάρκεια των 13 ετών που πέρασε σε αυστηρή κηδεμονία.

Η Σπίαρς και η μητέρα της φάνηκαν να κάνουν βήματα προς τη συμφιλίωση τον Μάιο, όταν η ποπ σταρ αποκάλυψε ότι η Λιν την είχε επισκεφθεί και οι δυο τους είχαν αρχίσει να συζητάνε. «Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στο κατώφλι μου χθες μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει πολύς καιρός… με την οικογένεια πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να επιλυθούν… αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!» έγραφε τότε στο Instagram