ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος: Θα ντυθεί ξανά γαμπρός - Τα δύο πάρτι αρραβώνων και το δαχτυλίδι των 2,5 εκατ. δολαρίων

Τζεφ Μπέζος: Θα ντυθεί ξανά γαμπρός - Τα δύο πάρτι αρραβώνων και το δαχτυλίδι των 2,5 εκατ. δολαρίων

Ο Τζεφ Μπέζος και η μνηστή του είναι ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια ενώ έχουν επισκεφθεί και τη χώρα μας

Δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους που αρραβωνιάστηκαν ο Τζεφ Μπέζος και η αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ και το γιόρτασαν όχι με ένα αλλά με δύο πάρτι. Το πρώτο έγινε στο υπερπολυτελές ιστιοπλοϊκό του δισεκατομμυριούχου, ενώ το δεύτερο έγινε στο Λος Άντζελες με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους τους.

Συγκεκριμένα, το πάρτι έγινε στο σπίτι της πολύ γνωστής σχεδιάστριας μόδας Diane von Furstenberg και του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Μπάρι Ντίλερ, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Όπρα Γουίνφρει, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, αλλά και η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κρις Ροκ και η Σάλμα Χάγιεκ.

Η μέλλουσα κυρία Μπέζος φόρεσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με κορσέ, το οποίο τόνιζε την μέση της αλλά και το πληθωρικό μπούστο της. Ο Τζεφ Μπέζος σύμφωνα με ξένα μέσα έβγαλε έναν φοβερό λόγο για τη μνηστή του, ενώ η τραγουδίστρια Jewel ερμήνευσε ένα τραγούδι που έγραψε ειδικά για το ζευγάρι, με τον τίτλο «Legendary».

Η 53χρονη πρώην παρουσιάστρια περιέγραψε τη στιγμή της πρότασης γάμου, ενώ διευκρίνισε ότι το δαχτυλίδι ήταν τόσο εντυπωσιακό, που σχεδόν λιποθύμησε όταν το είδε. Και ποιος δεν θα λιποθυμούσε εξάλλου εάν έβλεπε το εντυπωσιακό κόσμημα 20 καρατίων, που εκτιμάται ότι κοστίζει 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους το 2018 δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι. Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Μάιο, μετά από πέντε χρόνια σχέσης, ενώ πλέον σχεδιάζουν τον γάμο τους.

«Ακόμα σκεφτόμαστε τον γάμο, τι θα γίνει. Θα είναι μεγάλος; Θα γίνει στο εξωτερικό; Δεν ξέρουμε ακόμα. Είμαστε αρραβωνιασμένοι μόλις πέντε μήνες», αναφέρουν.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι έχει επισκεφθεί και τη χώρα μας, καθώς το Newsbomb τους είχε «συλλάβει» το καλοκαιρι στο Πορτο Χελι.

Η είδηση ότι ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν είναι ζευγάρι έγινε γνωστή το 2019, ωστόσο το ζευγάρι κράτησε χαμηλό προφίλ μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του μεγιστάνα ιδιοκτήτη της Amazon, από την επί 25 χρόνια σύζυγό του Μακένζι Σκοτ.