ΚΟΣΜΟΣ

Aντέλ: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Ριτς Πολ - «Η πιο εύκολη σχέση που είχα ποτέ»

H τραγουδίστρια Αντέλ
H τραγουδίστρια Αντέλ
ΑΡ

Η Aντέλ επιβεβαιώσε μετά απο ένα μήνες φημολογίας τον γάμο της με τον αθλητικό μάνατζερ, Ριτς Πολ

Η Aντέλ επιβεβαίωσε οτι παντρεύτηκε τον Ριτς Πολ, στο σόου του καλύτερου φίλου της Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες, με δύο μέλη του κοινού να επιβεβαιώνουν τα νέα στην ιστοσελίδα Deuxmoi. Οι φήμες ήταν ήδη έντονες, ενώ πρόσφατα η τραγουδίστρια είχε ανάψει «νέες φωτιές» αποκαλώντας τον «σύζυγό της»

«Ήμουν στο show του Aλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Aντέλ ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το πλήθος αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα. Η Aντέλ φώναξ:Εγώ είπε η μία πηγή. Άλλο μέλος του κοινού επανέλαβε την ίδια ιστορία και πρόσθεσε: “Σούπερ χαριτωμένη και σούπερ γλυκιά, αλλά έφυγε λίγο πριν τελειώσει»

Ένας άλλος χρήστης με το ψευδώνυμο Chatty Man υποστήριξε: «Ήμουν στο σόου του Άλαν Καρ. Ήταν ένας πολύ μικρός και οικείος χώρος, ίσως 75 άτομα. Η Aντέλ καθόταν ακριβώς πίσω μου με έναν φίλο της και περνούσε πολύ καλά. Η ασφάλειά της μπήκε μόνο για να της φέρει σνακ. Δεν την ένοιαζε αν ο κόσμος ήξερε ότι ήταν εκεί. Όταν ο Καρ ρώτησε αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα, φώναξε εγώ»

Η Aντέλ αποκάλεσε τον Ριτς σύζυγό της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας τον Σεπτέμβριο, πυροδοτώντας εικασίες ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί. Το ζευγάρι δημοσίευσε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Ιούλιο του 2021, όταν παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα του ΝΒΑ.

Η νικήτρια Grammy φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της δαχτυλίδι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στο παρελθόν όταν την είχαν ρωτήσει σχετικά, σχολίασε ότι δεν ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων, απλά της αρέσουν τα κοσμήματα υψηλής ποιότητας. Συνάντησε τον ατζέντη του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο πάρτι γενεθλίων ενός κοινού φίλου. Έχει επαινέσει συχνά τον φίλο της και αποκάλεσε τη σχέση τους την πιο εύκολη που είχε ποτέ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Rolling Stone.

«Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Ω, είναι τόσο αστείος, είναι ξεκαρδιστικός, ναι. Και πολύ έξυπνος. Ξέρεις, είναι πολύ, πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει», είχε πει για τον Πολ στο CBS το 2021. «Είναι απλώς το τάιμινγκ. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πώς είναι η αντίδρασή μου γενικά σε οτιδήποτε με πληγώνει τώρα που νιώθω τόσο ασφαλής με τον εαυτό μου και μιλάω και εκτός ρομαντισμού».

Η Adele έχει έναν 10χρονο γιο, τον Angelo, από τον τρίχρονο γάμο της με τον Simon Konecki και είπε πρόσφατα ότι είναι «έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα σύντομα». «Θέλω πολύ να γίνω μαμά ξανά σύντομα», είπε. Η τραγουδίστρια του I Drink Wine παραδέχτηκε μάλιστα οτι «γράφει λίστες» με πιθανά ονόματα. «Έτσι, κάθε φορά που βλέπω ένα όνομα που μου αρέσει, το γράφω στο τηλέφωνό μου.