ΚΟΣΜΟΣ

Aντέλ: «Το να γίνω μητέρα ενώ ζούσα την απόλυτη επιτυχία ήταν για κάποιους αυτοκτονία καριέρας»

H  Αντέλ με τον σύζυγό της Ριτς Πολ
H Αντέλ με τον σύζυγό της Ριτς Πολ
ΑΡ

Η Aντέλ μίλησε για τις προκλήσεις της μητρότητας στο απόγειο της καριέρας της

Η Αντέλ έδωσε το παρών στο ετήσιο γκαλά Women in Entertainment του Hollywood Reporter στο Λος Άντζελες το βράδυ της Πέμπτης (7.12), όπου τιμήθηκε με το βραβείο Sherry Lansing Leadership Award. Και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, θυμήθηκε ότι έμαθε ότι ήταν έγκυος στον γιο της Angelo, 11 ετών σήμερα, στο απόγειο της φήμης της.

«Θα μπορούσα να το ονομάσω πανδαιμόνιο, γιατί έτσι ένιωσα», είπε, αναπολώντας εκείνη τη στιγμή όπου γνώριζε μία ξαφνική, τεράστια επιτυχία με το δεύτερο άλμπουμ της που ήταν στην κορυφή των chart. «Μέσα σε μια νύχτα, ήταν σαν να έγινα διάσημη, Ήταν η πιο παράξενη, πιο σουρεαλιστική εμπειρία της ζωής μου μέχρι σήμερα» είπε.

Το να μείνει έγκυος μέσα σε αυτό, είπε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια «για πολλούς ήταν - και θεωρήθηκε - αυτοκτονία καριέρας» Ωστόσο η ίδια πρόσθεσε έβλεπε τον εαυτό της ως κάποιον που «πάει κόντρα στο κύμα»

«Κάπως έτσι επέλεξα να απορρίψω τη σπανιότητα της επιτυχίας και την ιδέα ότι πρέπει να είσαι συνεχώς πρέπων για να είσαι επιτυχημένος. Και ότι ίσως, απλώς ίσως, θα μπορούσα να γίνω πετυχημένη τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής». τόνισε Σίγουρα λειτούργησε για την Aντέλ. «Δεν θα το μαντέψετε. Τα κατάφερα», είπε στο γεμάτο αστέρια πλήθος στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίδας Έλεν Μίρεν, η οποία της απένειμε το βραβείο.

Η Aντέλ ολοκλήρωσε επαινώντας «όλες τις θυσίες που έκαναν οι γυναίκες πριν από εμένα», που της επέτρεψαν την επιτυχία, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να κάνει και τα δύο αν δεν ήταν εκείνες. «Είναι εξαιτίας αυτών που έχω κάθε δικαίωμα να είμαι το αφεντικό στη δουλειά και το αφεντικό στο σπίτι. Ευχαριστώ λοιπόν», είπε.

Νωρίτερα αυτό το μήνα είχε μιλήσει στο Hollywood Reporter για τη γονεϊκότητα. Ερωτηθείσα για μια ιστορία που είπε στη σκηνή σχετικά με την παρασκευή κεμπάπ κοτόπουλου για την τάξη του γιου της, η μουσικός είπε «Το έκανα την επόμενη μέρα. Πήγε υπέροχα. Έριξα κουρκουμά παντού, οπότε λερώθηκε όλη η κουζίνα μου. Έφτιαξα 60 από αυτά».

Ο πατέρας του Angelo είναι ο πρώην σύζυγος της σταρ Simon Konecki, από το 2021 όμως η Aντέλ έχει σχέση με τον Αμερικανό αθλητικό πράκτορα Ριτς Πολ, με το ζευγάρι να πυροδοτεί συχνά εικασίες ότι έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μόλις τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια του «Rolling the Deep» ισχυρίστηκε ότι είχε παντρευτεί πρόσφατα κατά τη διάρκεια της κωμικής εκπομπής του στενού της φίλου Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες.

Και τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στην κατοικία της στο Λας Βέγκας, αναφέρθηκε ως «σύζυγος» του Πολ ενώ συζητούσε για το θέμα του αθλητισμού. «Δεν είμαι η καλύτερη σύζυγος», είπε, προσθέτοντας ότι δυσκολευόταν να καταλάβει και να αγκαλιάσει το μπάσκετ. Στους πελάτες του αγαπημένου της ανήκουν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ζακ ΛαΒάιν.