ΚΟΣΜΟΣ

Ελσίνα Χαϊρόβα: Η νέα αγαπημένη του Τομ Κρουζ - Από το πικρό διαζύγιο με Ρώσο Κροίσο στο Χόλιγουντ

H Eλσίνα Χαϊρόβα
H Eλσίνα Χαϊρόβα
Ιnstagram

Ο Τομ Κρουζ φέρεται να βρήκε τον έρωτα ξανά, αυτή τη φορά στο πρόσωπο μίας Ρωσίδας καλλονής

Ως άρτια εκπαιδευμένος πράκτορας στο Mission: Impossible - Ghost Protocol, ο Tομ Κρουζ χρησιμοποιεί ένα περίτεχνο τεχνολογικό τέχνασμα για να εισβάλει σε ένα άκρως απόρρητο αρχείο του Κρεμλίνου. Στην πραγματική ζωή όμως γράφει η Daily Mail, ο σταρ του Χόλιγουντ ανακάλυψε έναν πολύ πιο απλό τρόπο για να διεισδύσει στην ελίτ της Ρωσίας.

Ο 61χρονος ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ σε πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου με την Eλσίνα Χαϊρόβα. Η 36χρονη είναι κόρη διακεκριμένου Ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη εμπορίου διαμαντιών. «Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι» δήλωσε στη MailOnline ένας από τους καλεσμένους.

Το ζευγάρι λέγεται ότι εμφανίστηκε στο πάρτι στην πλατεία Grosvenor μαζί γύρω στις 21:00 το περασμένο Σάββατο προς μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό των καλεσμένων. Οι δυο τους φέρεται να αποχώρησαν μαζί από την εκδήλωση τις πρώτες πρωινές ώρες. Η λαμπερή συνοδός του, ντυμένη με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα με φιόγκο από διαμάντια, πόζαρε για φωτογραφίες με την Αβραμένκο Αλιένα μια πρώην διαγωνιζόμενη Miss Europe, πριν βγει στην πίστα με το αστέρι του Top Gun.

«Ο Τομ Κρουζ ήταν πολύ φιλικός. του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και εκείνος απέρριπτε ευγενικά», είπε η πηγή. «Τελικά, οι διοργανωτές έπρεπε να κάνουν μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο κύριος Κρουζ δεν ήθελε φωτογραφίες. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την κυρία Χαϊρόβα, αλλά κάποια στιγμή απλώς πετάχτηκε στη μέση μιας παρέας γυναικών».

Το πρώην μοντέλο, που είναι Βρετανή πολίτης, ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Τσέτκοφ, με τον οποίο μοιράζονταν μια έπαυλη αξίας 22 εκατομμυρίων λιρών στο κτήμα Wentworth στο Σάρεϊ, καθώς και σπίτια στο Λονδίνο αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών. Το ζευγάρι είχε επίσης ακίνητα τόσο στο Ντουμπάι όσο και στην Κύπρο όπως επίσης συλλογές αυτοκινήτων, κοσμημάτων και έργων τέχνης αξίας εκατομμυρίων λιρών.

Το δύσκολο διαζύγιό τους έγινε πρωτοσέλιδο το καλοκαίρι, καθώς η δεσποινίς Καϊρόβα κατηγορήθηκε ότι απέκρυψε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένης μίας συλλογής με τσάντες αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών. Είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στο δικαστήριο το 2022 όταν της διέταξαν να πληρώσει 117.000 λίρες που όφειλε στην εταιρεία που τοποθέτησε σιντριβάνια στο σπίτι της στο Σάρεϊ.

Η υπεράσπιση της ήταν ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της ήταν υπεύθυνος και οτι ανήκε στη «λίστα με τους πιο καταζητούμενους του Κρεμλίνου». Ο Κρουζ, εν τω μεταξύ, δεν έχει συνδεθεί δημόσια με καμία, μετά το διαζύγιό του με την τρίτη σύζυγό του, Κέιτι Χολμς, πριν από 15 χρόνια, αν και πρόσφατα φημολογήθηκε ότι βγαίνει με τη Σακίρα καθώς και με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission: Impossible, Χέιλι Άτγουελ.

Αν και δεν μιλάει για την ερωτική του ζωή, ο Αμερικανός σταρ είναι πάντα πρόθυμος να μιλήσει για την αγάπη του για τη Βρετανία, όπου, όπως πιστεύει, «όλοι είναι τόσο ευχάριστοι» και «με καλούς τρόπους». Ο ηθοποιός εξήγησε: «Υποθέτω ότι είμαι Αγγλόφιλος. Περνάω πολύ χρόνο στη Βρετανία και αυτό δεν είναι μόνο για λόγους δουλειάς. Απλώς μου αρέσει να είμαι εδώ ».

Παρακολούθησε τρεις εκδηλώσεις υψηλού προφίλ σε μια μέρα το 2021 – καθώς εθεάθη στο Goodwood, στο Wimbledon και στον τελικό του Euro. Έκανε ακόμη και το πάρτι των 60ων γενεθλίων του στο Cotswolds – μαζί με τους David Beckham, James Corden και Gordon Ramsay. Ίσως τώρα ο σταρ έχει μια βολική δικαιολογία για να περάσει περισσότερο από τον χρόνο του σε αυτήν την πλευρά του Ατλαντικού;