ΚΟΣΜΟΣ

Σάνεν Ντόχερτι: Ο πρώην σύζυγός της αρνήθηκε ότι την απατούσε πριν το χειρουργείο για τον όγκο

Σάνεν Ντόχερτι: Ο πρώην σύζυγός της αρνήθηκε ότι την απατούσε πριν το χειρουργείο για τον όγκο

Η ηθοποιός διέψευσε τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της, λέγοντας ότι «η αλήθεια έχει σημασία» ενώ δήλωσε ότι θα μιλήσει για τον γάμο της στο νέο της podcast

Αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι είχε εξωσυζυγική σχέση ο εν διαστάσει σύζυγος της Σάνεν Ντόχερτι, Κερτ Ισβαριένκο, πριν εκείνη υποβληθεί σε χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Ισβαριένκο, που μίλησαν στο ΤΜΖ, οι δυο τους «ζούσαν χωριστές ζωές» ήδη για δύο χρόνια πριν την εγχείρηση, τον Ιανουάριο του 2023.

Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι ο Ισβαριένκο ήταν ειλικρινής απέναντι στην Ντόχερτι, για το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει νέα σχέση με άλλη γυναίκα, ενώ το πρώην ζευγάρι ήδη ζούσε σε διαφορετικές πολιτείες.

Παράλληλα υποστήριξε οτι ο Ισβαριένκο είπε στην Ντόχερτι για τη νέα του σχέση αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά του 2023, λίγες μέρες πριν κάνει μαγνητική τομογραφία και ανακαλύψει τον όγκο στον εγκέφαλό της.

Η ηθοποιός πάντως την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου με ανάρτηση στο Instagram υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη εκδοχή της ιστορίας ήταν «απόλυτο ψέμα» και πως «η αλήθεια έχει σημασία».

Η Page Six αναφέρει, επικαλούμενη την πηγή στο ΤΜΖ ότι ο Ισβαριένκο ζούσε στο Τέξας και η ηθοποιός στην Καλιφόρνια όταν οι γιατροί ανακάλυψαν τον όγκο στο κεφάλι της, αλλά εκείνος επέστρεψε για να την συνοδεύει στα ραντεβού με τους γιατρούς. Η Ντόχερτι βέβαια το πρωί του χειρουργείου του είπε ότι δεν τον ήθελε μαζί της.

Η γυναίκα που έχει σχέση με τον πρώην σύζυγο της Ντόχερτι είναι η ατζέντισα του Κολιερ Γκριμ και σύμφωνα με το δημοσίευμα το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί. Η Ντόχερτι στο μεταξύ δήλωσε ότι θα μιλήσει και για τον γάμο της στο νέο της podcast «Let's Be Clear».

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Κερτ Ισβαριένκο για 12 χρόνια περίπου, πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Απρίλιο.