ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Νυχτοπερπατήματα στο Λονδίνο με την αδελφή της... πρώην του Κέιτ Μος

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Νυχτοπερπατήματα στο Λονδίνο με την αδελφή της... πρώην του Κέιτ Μος

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώ φέρεται να είναι σε σχέση με γνωστό μοντέλο από την Ιταλία πέρασε τη νύχτα του με την μικρότερη αδελφή της Κέιτ Μος

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι στη λίστα με τους περιζήτητους... γόηδες του Χόλιγουντ, ενώ είναι γνωστή η «αδυναμία» που δείχνει στις αρκετά νεότερες γυναίκες.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός απασχόλησε τα διεθνή tabloids, καθώς φέρεται να πέρασε το βράδυ του με την Λότι Μος, τριάντα χρόνια αφότου υπήρξε ζευγάρι με την αδελφή της, το κορυφαίο μοντέλο Κέιτ Μος.

Ο Ντι Κάπριο και η Λότι Μος φέρονται να πέρασαν τη νύχτα της Τρίτης μαζί σε πολύ γνωστό κλαμπ στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της Daily Mail οι δυο τους ήταν όλη νύχτα μαζί, ενώ αποχώρησαν από το κλαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

«Έχεις τον Λεονάρντο και τη Λότι στο ίδιο δωμάτιο, εννοείται ότι θα υπάρξει έλξη μεταξύ τους» σχολίασε θαμώνας, ενώ πρόσθεσε «Συζητούσαν και γελούσαν μέχρι τα ξημερώματα, μέχρι που αποφάσισαν να φύγουν τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο κόσμος τους σχολίαζε, είναι και οι δύο διασημότητες που απολαμβάνουν να περνάνε καλά».

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ ο 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ παρευρέθηκε σε μία ειδική προβολή της νέας του ταινίας «Killers Of The Flower Moon» στο East Room στο Λονδίνο, μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Λίλι Γκλάντστοουν.

Αργότερα πήγε στο Chiltren Firehouse, εστιατόριο και μπαρ, το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ σελέμπριτιζ όπως η Μπέλα Χαντίντ, η Ντούα Λίπα, η Τζόαν Κόλινς, ο Μάρκ Ρόνσον, η Γουίνι Χάρλοου και ο Νόε Γκάλαχερ. Ο Λέο έφτασε πρώτος, ενώ ακολούθησε η 25χρονη Λότι μετά από λίγη ώρα.

Πού ήταν η Βιτόρια;

Έχουν περάσει 30 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ντι Κάπριο συνέδεσε το όνομά του με μία Μος και μιλάμε για την Κέιτ, με την οποία έβγαιναν για ένα διάστημα στο τέλος του 1993 και λίγο πριν το τοπ μόντελ ξεκινήσει να βγαίνει με τον Τζόνι Ντεπ.

Το ζευγάρι τότε γνωρίστηκε ως νεαρά μοντέλα στην Αμερική, ενώ ακόμη ήταν έφηβοι και παρόλο που περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί, το ειδύλιό τους φέρεται να κράτησε λίγο.

Η Λότι την Τετάρτη ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έδειχνε τα νέα της μαλλιά, καθώς έβαλε εξτένσιονς και όλα αυτά λίγο πριν περάσει το βράδυ της με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Κάπου εδώ βέβαια να θυμίσουμε ότι ο Ντι Κάπριο φημολογείται ότι είναι σε σχέση με το μοντέλο Βιτόρια Τσερέτι εξ Ιταλίας, η οποία φίλοι του ηθοποιού λένε ότι τον έχει... συνεπάρει. Το ζευγάρι μάλιστα την περασμένη Παρασκευή εθεάθη στο Art Basel Festival στο Μαϊάμι.

Η Βιτόρια βεβαίως ήταν και στο πάρτυ του χολιγουντιανού σταρ για τα 49α γενέθλιά του τον προηγούμενο μήνα, με καλεσμένους την αφρόκρεμα της διεθνούς σόουμπιζ, όπως την Beyonce και τον σύζυγό της Jay-Z, την Lady Gaga, την Kim Kardashian, την Salma Hayek, τον Chris Rock, την Kate Beckinsale, την Zoe Kravitz και τον Channing Tatum, την Rita Ora, την Zoe Saldana αλλά και τον Snoop Dogg.

Η Λότι Μος στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Alex Mytton του Made In Chelsea, για εννιά μήνες το 2017, ενώ το όνομά της έχει συνδεθεί και με τον ντράμερ των The Vamps Tristan Evans, τον Brooklyn Beckham αλλά και τον Dj και παρουσιαστή Roman Kemp.