ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Έκλεισε τα 49 και το «γιόρτασε» με το μισό Χόλιγουντ - Τα λαμπερά γενέθλια

O Λεονάρντο ντι Κάπριο έκλεισε τα 49
O Λεονάρντο ντι Κάπριο έκλεισε τα 49
ΑΡ

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε πάρτι για τα 49α γενέθλιά του και προσέλκυσε ένα λαμπερό πλήθος από ολόκληρο το Χόλιγουντ. Οι λαμπερές παρουσίες και οι ηχηρές απουσίες

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Kέιτ Μπέκινσειλ, η Ολίβια Γουάιλντ και η Ρίτα Όρα ήταν μερικά απο τα λαμπερά ονόματα που έσπευσαν να ευχηθούν στον Λεονάρντο ντι Κάπριο για τα 49α γενέθλιά του στο Μπέβερλι Χιλς. Ο κατάλογος με τις διασημότητες ειναι μακρύς και περιλαμβάνει επίσης τους Lady Gaga, Σάλμα Χάγιεκ και Snoop Dogg ενώ ένα μίνι σκάνδαλο ξέσπασε όταν η πρώην του ηθοποιού, Βικτόρια Λάμας δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει είσοδο για το πάρτι που είχε μια «αυστηρά επιβεβλημένη» λίστα VIP καλεσμένων

Ο ίδιος ο εορτάζων απέφυγε να φωτογραφηθεί, αλλά συνοδευόταν από την τελευταία του αγαπημένη Βιτόρια Τσερέτι, 25 ετών, με τις ταμπλόιντ να κάνουν λόγο για πάρτι «διαστάσεων Τιτανικού». Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα στοργικό και αντάλλασσε φιλιά όλη τη νύχτα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

H Bιτόρια Τσερέτι

Η Kιμ Καρντάσιαν ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που έσπευσαν σε ιδιωτική κατοικία στο Μπέβερλι Χιλς το βράδυ του Σαββάτου (10.11), με τη 43χρονη να φωτογραφίζεται με μία αμάνικη μαύρη φόρμα, άψογα μακιγιαρισμένη.

Ο 58χρονος Κρις Ροκ φωτογραφήθηκε να αναχωρεί με το ίδιο αυτοκίνητο με την ηθοποιό Ολίβια Γουάιλντ 39 ετών που χώρισε από τον Χάρι Στάιλς, 29 ετών, πέρυσι. Στο σουαρέ παρέστησαν επίσης η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Jay-Z και η Ζόι Σαλντάνα με τον σύζυγό της Μάρκο Περέγκ.

Ο «Λίο» και οι διάσημοι φίλοι του γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα λίγοο μετά τις 4 τα ξημερώματα, σύμφωνα με πληροφορίες. Νωρίτερα αυτό το μήνα αναφέρθηκε ότι είναι «τρελαμένος» με τη σούπερ μόντελ Βιτόρια Τσερέτι, το οποίο γίνεται 26 ετών τον Ιούνιο, με τους μυημένους να υποστηρίζουν ότι τώρα βγαίνει αποκλειστικά μαζί της καθώς έχει «όλα τα προσόντα που αναζητά σε έναν σύντροφο».

H Ρίτα Όρα

Ο Ντι Κάπριο - που έχει τη φήμη ότι βγαίνει μόνο με γυναίκες ηλικίας 25 ετών και κάτω - και η Ιταλίδα καλλονή συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο, όταν εθεάθησαν μαζί στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Στη συνέχεια, οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν ξανά μαζί στις αρχές Σεπτεμβρίου, να χορεύουν και να φιλιούνται στην Ίμπιζα.

Ο Λεονάρντο αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, Killers of the Flower Moon. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν το 2017 - το οποίο επικεντρώθηκε στην έρευνα του FBI για τις δολοφονίες των ιθαγενών Αμερικανών Όσατζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920. Είναι η έκτη φορά που ο αστέρας από την ταινία «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», συνεργάζεται με τον Σκορσέζε.