ΚΟΣΜΟΣ

Σάρα Φέργκιουσον: Ξανά μαζί με τη βασιλική οικογένεια - Η απόφαση του Καρόλου

Σάρα Φέργκιουσον: Ξανά μαζί με τη βασιλική οικογένεια - Η απόφαση του Καρόλου

Η Σάρα Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Άντριου στις 23 Ιουλίου του 1986.

Η Σάρα Φέργκιουσον συνόδεψε την βασιλική οικογένεια στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία για πρώτη φορά από την δεκαετία του ’90

Η 64χρονη μαζί με τον πρώην σύζυγό της πρίγκιπα Άντριου, τον βασιλιά Κάρολο και την υπόλοιπη οικογένεια έκαναν τον ετήσιο περίπατο στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο κτήμα Sandringham - για πρώτη φορά σε περισσότερα από 30 χρόνια.

Σύμφωνα με την Page Six ο Κάρολος ο πρώην κουνιάδος της Φέργκιουσον ήταν υπεύθυνος για την υποδοχή της πίσω στα φώτα της δημοσιότητας. Το γεγονός αυτό ερμηνεύεται ως μια κίνηση επιστροφής της δούκισσας στις δημόσιες εμφανίσεις ως ανταμοιβή για την σεμνή στάση που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Σάρα Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Άντριου στις 23 Ιουλίου του 1986. Το πριγκιπικό ζευγάρι απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου τους δύο κόρες, την Πριγκίπισσα Βεατρίκη και την Πριγκίπισσα Ευγενία, όμως τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισαν τους οδήγησαν να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους τον Μάρτιο του 1992, το οποίο βγήκε επίσημα στις 30 Μαΐου του 1996.

Οι δύο τους διατήρησαν καλές σχέσεις και μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό συγκατοικούν, παρ’ ότι είναι χωρισμένοι. Από τότε που χώρισαν η Φέργκιουσον δεν εμφανίζεται δημοσίως σε εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, παρά μόνο σε πολύ σημαντικές περιστάσεις όπως οι γάμοι των παιδιών της και η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.