ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Ιταλία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και ύστερα κρεμάστηκε

Φρίκη στην Ιταλία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και ύστερα κρεμάστηκε
ANSA.

Άλλη μία στυγερή δολοφονία στην Ιταλία, αυτήν τη φορά στο Τρεντίνο.

Αποτροπιασμό επικρατεί η δυσάρεστη είδηση της δολοφονίας μίας γυναίκας ηλικίας 38 ετών από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, μέσα στο σπίτι τους, στο Montalbiano του Τρεντίνο. Στη συνέχεια, ο άνδρας ηλικίας 45 ετών αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού, σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA.

Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, ηλικίας από 5 έως 10 ετών. Δεν έγιναν μάρτυρες του εγκλήματος γιατί ήταν στο σχολείο, από όπου τα παρέλαβε ένας θείος τους.

Η δολοφονημένη γυναίκα, Έστερ Παλμιέρι, γεννήθηκε στο Καβαλέζε του Τρέντο. Αρχικά σπούδασε αισθητική και αργότερα, παρακολούθησε μαθήματα για να γίνει κοινωνική λειτουργός, δουλεύοντας για δεκαπέντε χρόνια σε αυτόν τον τομέα, χωρίς όμως να εγκαταλείψει τον χώρο της ευεξίας. Για κάποιο διάστημα, είχε ανοίξει το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς.

Ο δολοφόνος, Ιγκόρ Μόζερ, εργαζόταν ως ξυλοκόπος και είχε δημιουργήσει μία μονοπρόσωπη επιχείρηση. Στο σημείο μετέβησαν ο Δήμαρχος της κοινότητας, Μικέλ Τονίνι αλλά και ο Πρόεδρος της επαρχίας του Τρέντο, Μαουρίτσιο Φουγκάτι, ενώ, παρενέβησαν και άλλοι πολιτικοί εκπρόσωποι με συλλυπητήρια μηνύματα.

«Μία από αυτές τις ιστορίες που κανείς από εμάς δεν θέλει να διαβάσει ποτέ. Για άλλη μία φορά, ένας νέος φόνος. Το θύμα είναι μία γυναίκα, μία μητέρα, που αφήνει τα παιδιά της μόνα τους. Δεν θέλω να αναφερθώ στην ουσία του θέματος, ποιες έρευνες θα έχουν ήδη αρχίσει, αλλά όταν διάβασα για το συμβάν, η καρδιά μου “έσπασε”. Σκέφτομαι αυτήν τη μητέρα, αυτά τα παιδιά», έγραψε η Αντιπρόεδρος της επαρχίας του Τρέντο, Φραντσέσκα Ζερόσα, στα κοινωνικά δίκτυα.