ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί το καστ των «Friends» δεν καλέστηκε στο αφιέρωμα του Μάθιου Πέρι στα βραβεία Emmy

Γιατί το καστ των «Friends» δεν καλέστηκε στο αφιέρωμα του Μάθιου Πέρι στα βραβεία Emmy

Τα βραβεία Emmy τίμησαν τον Μάθιου Πέρι όμως τα «Φιλαράκια» δεν ήταν εκεί

Τα μέλη του καστ του «Friends» δεν έλαβαν πρόσκληση για τα 75α Ετήσια Βραβεία Emmy της Δευτέρας για το αφιέρωμα του αείμνηστου Μάθιου Πέρι στο αναμνηστικό αφιέρωμα, αποκάλυψαν οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

«Είναι ακόμα πολύ πρόσφατο για αυτούς», είπε η EP των Emmy, Jeannae Rouzan-Clay στο Hollywood Reporter σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός παραγωγός Τζέσι Κόλινς πρόσθεσε ότι ενώ «συζήτησαν» για την πρόσκληση του καστ της κωμικής σειράς της δεκαετίας του '90 - Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ - τελικά αποφάσισαν να μην το κάνουν.

«Μπορώ να φανταστώ, από την πλευρά τους, θρηνούν κάποιον που ήταν ακόμα πολύ κοντά τους», εξήγησε ο Κόλινς.

Τα βραβεία Emmy απέτισαν φόρο τιμής σε πολλούς εκλιπόντες αστέρες καθώς ο μουσικός Charlie Puth τραγούδησε το "See You Again" πριν μεταβεί στο θεματικό τραγούδι "Friends" "I'll Be There For You".

Επιπλέον ένας μεγάλος αριθμός αείμνηστων ηθοποιών και στελεχών του Χόλιγουντ εμφανίστηκαν σε μια οθόνη με τον Πέρι να είναι ένας από τους τελευταίους τιμώμενους.

«Τα Φιλαράκια»: Στο «σφυρί» πρωτότυπα σενάρια που βρέθηκαν σε ξεχασμένο συρτάρι

Σενάρια της αγαπημένης σειράς που διασώθηκαν από τα σκουπίδια αναμένεται να βγουν στο σφυρί. Τα προσχέδια για το φινάλε της τέταρτης σεζόν ανακτήθηκαν το 1998 από ένα μέλος του προσωπικού στο Fountain Studios, στο Wembley, όπου γυρίστηκαν τα δύο επεισόδια.

Η Αμάντα Μπάτλερ του οίκου δημοπρασιών Hanson Ross στο Royston του Hertfordshire, δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχαν καταστραφεί «για να μην διαρρεύσει το τέλος» αλλά τελικά βρέθηκαν και αναμένεται να πωληθούν από 600 έως 800 λίρες.

Χρησιμοποιήθηκαν για το φινάλε της σεζόν δύο μερών με τίτλο The One With Ross's Wedding. Τα μέλη του κύριου καστ, ανάμεσά τους οι Μάθιου Πέρι, Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ, γύρισαν σκηνές στην Αγγλία.

Ο ανώνυμος πωλητής εργαζόταν στα στούντιο Fountain μέχρι το 1999, αλλά είχε κρατήσει τα σενάρια σε ένα συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι προτού ξεκαθαρίσει. «Θυμάμαι να αναρωτιόμουν σε ποιο μέλος του καστ μπορεί να ανήκαν», είπαν.

«Όταν ήρθα να καθαρίσω το γραφείο μου, απλώς έβαλα τα πάντα σε ένα μεγάλο κουτί από χαρτόνι. Ξέχασα ότι ήταν εκεί τα σενάρια. Κατέληξαν σε ένα συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι και ήταν εκεί από τότε. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να τα είχα πετάξει. Αυτά τα σενάρια αξίζουν σε έναν μεγάλο θαυμαστή της σειράς».

Αναμένεται να δημοπρατηθούν στις 12 Ιανουαρίου μαζί με ένα φούτερ της παραγωγής με κουκούλα και ένα σετ DVD από τα «Φιλαράκια» Η κυρία Μπάτλερ είπε ότι δεν είναι σαφές σε ποιον ανήκουν τα σενάρια, αλλά θα ήταν κάποιος από το καστ ή το συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής.

«Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο από ένα νεαρό που ονομάζεται John Lanzer, ο οποίος είναι σκηνογράφος, οπότε πιθανόν να ήταν δικά του», είπε. Η ίδια παραδέχτηκε ότι είναι τεράστια θαυμάστρια της σειράς, προσθέτοντας: «Είναι απλά σουρεαλιστικό να το διαβάζεις και να βλέπεις γραπτώς αυτό που έχεις δει στην οθόνη».

Προειδοποίησε ότι οι αφοσιωμένοι θαυμαστές μπορεί να υπερβούν τις εκτιμήσεις για την τιμή της δημοπρασίας. «Ο ουρανός είναι το όριο, αν ο κόσμος τα θέλει θα κάνει προσφορές για αυτά», είπε.