ΚΟΣΜΟΣ

Ελ Μακφέρσον: «Όταν είσαι καλά, νιώθεις όμορφη» - Οι συμβουλές ευεξίας και οι φήμες για τον γάμο της

Η Ελ Μακφέρσον
Η Ελ Μακφέρσον
ΑΡ

Το τοπ μόντελ Eλ Μακφέρσον μίλησε για τη διαδικασία της γήρανσης και την ομορφιά λίγο καιρό πριν κλείσει τα 60. Οργιάζουν οι φήμες οτι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Eλ Μακφέρσον, το «αειθαλές» τοπ μόντελ από την Αυστραλία που μεσουράνησε στη βιομηχανία της μόδας τις δεκαετίες '80 και '90 ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 60α της γενέθλια στο τέλος Μαρτίου. Η 59χρονη εμφανίστηκε πιο λαμπερή και νεανική από ποτέ στην εκπομπή The Sunday Project αυτό το Σαββατοκύριακο και αποκάλυψε τις σκέψεις της για την ηλικία και την ομορφιά

«Αισθάνομαι ότι καταλάβαμε πραγματικά ότι η νεότητα και η ομορφιά, που πάντα πιστεύαμε ότι ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα, τώρα καταλαβαίνουμε ότι είναι ευεξία και ομορφιά», είπε. Και πρόσθεσε: «Όταν είσαι καλά, νιώθεις όμορφα. Νιώθεις δύναμη. Νιώθεις μια αίσθηση ζωτικότητας. Και οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν οτι το πώς αισθάνονται είναι απίστευτα σημαντικό. Αντανακλά την εμφάνισή τους».

Η καλλονή συνέχισε λέγοντας ότι βρίσκει περισσότερη δύναμη από ποτέ στο ταξίδι ευεξίας της. «Τα είχαν να κάνουν με την κατανόηση του τι σημαίνει να είσαι καλά. Και για μένα είχε να κάνει με τη συναισθηματική, σωματική, πνευματική και ψυχική ευεξία, και να τα δω αυτά ως σύνολο. Τα χώριζα», είπε. «Τα 50 σήμαιναν να το ενσωματώσω στη ζωή μου, να το ζήσω, να το κάνω αληθινό, να το κάνω απτό και τα 60 μου θα έχουν να κάνουν με το να μοιραστώ αυτό το ταξίδι με άλλους ανθρώπους, να τους βοηθήσω να τους ενδυναμώσω στο ταξίδι ευεξίας τους. Άρα είναι έτος προσφοράς».

Το τοπ μόντελ μοιράστηκε στο παρελθόν μια παλιά της συνέντευξή στο NBC, μιλώντας για τη διατροφή της και το πώς φαίνεται τόσο άψογη στα πενήντα της. «Όταν έκλεισα τα 50 δεν ένιωθα πολύ καλά και δεν έδειχνα πολύ καλά. Παρατήρησα το δέρμα, τα μαλλιά και το βάρος μου... Απλώς δεν ένιωθα έμπνευση, είχα λαχτάρα για ζάχαρη και κακή πέψη». Συνέχισε: «Λοιπόν, πήγα στον διατροφολόγο μου και είπα, κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να ασχοληθώ με τον τρόπο ζωής μου.

«Είπε ότι έπαιρνα πολλές συνθετικές βιταμίνες και με έβαλε σε μια ισχυρή διατροφή με βιταμίνες και πρεβιοτικά. Έτσι άρχισα να τα παίρνω επειδή η δατροφή μου ήταν κακή, δεν κοιμόμουν πολύ και δεν έτρωγα αρκετά φρούτα και λαχανικά και έπινα πολύ καφέ». Το σούπερ μόντελ είπε αφού μπήκε σε αυτό το νέο πρόγραμμα διατροφής για ένα μήνα και πήρε αυτή τη φυσική πολυβιταμίνη, η ζωή της «μεταμορφώθηκε».

Η δραματική μεταμόρφωσή της την οδήγησε στην έναρξη της δικής της επιχείρησης φυσικών συμπληρωμάτων και αυτοκρατορίας ευεξίας, WellCo. Αυτή την εποχή βρίσκεται στην Αυστραλία για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια για να γιορτάσει τη 10η επέτειο της εταιρείας της και να δείξει στον σύντροφό της, τον μουσικό Ντόιλ Μπράμχολ την πατρίδα της.

Οι φήμες λένε οτι πιθανότατα ψάχνουν χώρους για τον επικείμενο γάμο τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, που βγαίνει για πάνω από ένα χρόνο, εξετάζει την Αυστραλία ως πιθανό προορισμό για τη μεγάλη ημέρα. «Η Έλ ανυπομονεί να γίνει ξανά νύφη και βρήκε τον τέλειο άντρα στο πρόσωπο του Ντόιλ», φέρεται να είπαν πηγές κοντά στο μοντέλο. «Είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον. Είναι απίστευτα χαλαροί και είναι μαζί στην πιο τέλεια στιγμή στη ζωή της».