ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που απολύθηκε γιατί έγραψε για την παράνομη σχέση της Λετίθια

Ισπανία: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που απολύθηκε γιατί έγραψε για την παράνομη σχέση της Λετίθια

Σε αποκαλύψεις «βόμβα» για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας προχώρησε δημοσιογράφος της εφημερίδας «El Mundo» και το «πλήρωσε» με την απόλυσή του, ύστερα από 20 χρόνια εργασίας σε αυτήν.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «El Mundo» προχώρησε σε αποκαλύψεις «βόμβα» για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Ο δημοσιογράφος «πλήρωσε» τις «καυτές» αποκαλύψεις καθώς την απέλυσαν ύστερα από 20 χρόνια εργασίας σε στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Πρόκειται για τον 91χρονο δημοσιογράφο και συγγραφέα Χάιμε Πενιαφιέλ, που έγραψε πρόσφατα το βιβλίο «Letizia & I», καθώς στα τέλη του περασμένου έτους αποκάλυψε πως η βασίλισσα Λετίθια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον πρώην κουνιάδο της.

Το βιβλίο βασίστηκε περισσότερο στους ισχυρισμούς του 53χρονου Τζέιμι Ντελ Μπούργκο που υποστήριξε ότι είχε δεσμό με τη Λετίθια μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε το 2004.

Όπως αποκάλυψε στον δημοσιογράφο ο επιχειρηματίας, γνώρισε τη Λετίθια πριν από το 2000 και η σχέση τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στη Βενετία, λίγα χρόνια πριν από τη συνάντηση της με τον βασιλιά Φελίπε.