ΚΟΣΜΟΣ

Kιμ Καρντάσιαν: Η μάχη της με την ψωρίαση - Οι νέες φωτογραφίες και το αστείο με το σχήμα καρδιάς

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν ανέβασε μία σειρά από βίντεο που δείχνουν την πρόσφατη έξαρση της ψωρίασης, προφανώς για να ευαισθητοποιήσει το κοινό 

Σε μια νέα σειρά από «στόρι» στο Instagram, η 43χρονη ριάλιτι σταρ μοιράστηκε τη μάχη της με την ψωρίαση και την έξαρση της δερματοπάθειας στα πόδια της. Στο πρώτο βίντεο, έδειξε ένα κοντινό πλάνο της κνήμης της. «Πόσο τρελή είναι η ψωρίασή μου αυτή τη στιγμή παιδιά; Είναι σε όλο το πόδι μου. δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά πρέπει να το καταλάβω αυτό. Αυτό είναι τρελό», είπε στο παρασκήνιο του βίντεο.

Έγραψε επίσης λεζάντα στο βίντεο, «Δεν θα πω ψέματα ότι είναι επώδυνο. ?. Δεν είμαι σίγουρη ποια είναι τα ερεθίσματα μου. Δεν έχω αλλάξει τη διατροφή μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα! Η ψωρίαση είναι χάλια.» Έγραψε επίσης στη λεζάντα του βίντεο, «Δεν θα πω ψέματα ότι είναι επώδυνο. Δεν είμαι σίγουρη τι το πυροδοτεί. Δεν έχω αλλάξει τη διατροφή μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα! Η ψωρίαση είναι χάλια.»

Στο επόμενο βίντεο, η σταρ του ριάλιτι λέει στους θεατές: «Συνήθως έχω μόνο αυτό το σημείο, αλλά τώρα μπορώ να καταλάβω ότι εξαπλώνεται στο πόδι μου και πάνω στο πόδι μου και μέχρι τον μηρό μου. Ξέρω, λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να βρω τι φταίει». Ήθελα απλώς να μοιραστώ το ταξίδι μου μαζί σας», έγραψε στο «στόρι» της.

Το τελευταίο βίντεο της Kαρντάσιαν δείχνει τη διάσημη επιχειρηματία και ινφλουένσερ να αστειεύεται για το σχήμα της ψωρίασης. Σημείωσε για τους θεατές ότι η έξαρση μοιάζει με καρδιά. «Δε βλέπω καλά; Ή μήπως η ψωρίασή μου έχει σχήμα καρδιάς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;» αστειεύτηκε η μαμά τεσσάρων παιδιών.

«Το βλέπετε αυτό, έτσι; Εγώ νομίζω ότι το βλέπω απόλυτα. Και μπορώ να δω την ψωρίαση παντού αλλού. Αλλά είμαι τυχερή, έχω μια ψωρίαση σε σχήμα καρδιάς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», πρόσθεσε.

Η σταρ των «Kardashians» αποκάλυψε πρόσφατα ότι χρησιμοποιεί το σολάριουμ της ως ένα είδος θεραπείας για την κατάστασή της. Νωρίτερα αυτό το μήνα, έδειξε το σολάριουμ στο γραφείο της σε μια βιντεοξενάγηση για το TikTok στο γραφείο της στο SKKN BY KIM.

Καθώς ήταν ξαπλωμένη σε ένα σολάριουμ, είπε: «Είμαι η Kιμ Καρντάσιαν και φυσικά, έχω ένα σολάριουμ και ένα κρεβάτι με κόκκινο φως - στο γραφείο μου». «Σε παρακαλώ, Κιμ Καρντάσιαν, μην προσπαθείς να ομαλοποιήσεις τα σολάριουμ», παρακάλεσε το περιοδικό Allure τον σταρ του reality στο X.

«Τα στατιστικά για το μαύρισμα και τον καρκίνο είναι τρομακτικά» .Στη συνέχεια, η Kαρντάσιαν μοιράστηκε την ανάρτηση του Allure και απάντησε υπερασπιζόμενη τη χρήση του κρεβατιού μαυρίσματος. «Έχω ψωρίαση και βοηθάει πραγματικά όταν είναι σε έξαρση. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά», έγραψε.